InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Ultimate Show: A kéthangú énekes és a crossover néptánc lovagjai

Műfajokon átívelő show-val készül első magyarországi fellépésére a kéthangú zseni, a világhírű filippínó énekes, Marcelito Pomoy. A világslágereket, egyedülálló látványvilágot és koreográfiát felsorakoztató Ultimate Show május 24-én látható a Tüskecsarnokban, nemzetközi sztárvendégekkel és a crossover néptánc egyedülálló csapatával, az Urban Verbunkkal.

Marcelito Pomoy egyedülálló tehetség, aki akár egy dalon belül is lenyűgözően vált a mély férfi baritonból, a mezzoszoprán női magasságig. Az America’s Got Talent zsűrijét a Szépség és a Szörnyeteg duettjét egymaga előadva varázsolta el, de számos világslágert tart repertoáron, így például Celin Dion és Andrea Bocelli örökbecsű kettősét, a The Prayer-t is. A filippínó énekes zseni hamarosan a magyar közönséget igyekszik élőben is meghódítani egy vadonatúj, egyedi előadással, az Ultimate Show-val, melyben nemzetközi sztárok is szerepet kapnak.

A Ultimate Show alaphangulatát a magyar néptánc hagyományainak őserejét akrobatikus elemekkel vegyítő Urban Verbunk adja meg. A csapat az általuk képviselt progresszív, a világon egyedülálló, tánctechnikai bravúrokkal bővelkedő néptánc-stílust elegyíti egy mozgalmas és látványos színpadképpel.

Az előadás vendége lesz Petar Markoski hegedűművész, aki generációkon átívelő klasszikus, pop és rock feldolgozásaival lopta be magát a közönség szívébe, legyen szó Frank Sinatra, Elvis Presley vagy Ed Sheeran dalairól. Szintén az est vendége lesz Elina Nechayeva operaénekesnő, aki Észtországot képviselte a Lisszaboni Eurovíziós Dalfesztiválon.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben