InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Új helyen és megújult külsővel tért vissza a Lush Westend!

A nyitás napján saját fürdőbombájukat is elkészíthették a látogatók

Április 29-én, pénteken délelőtt 10 órakor megnyitotta kapuit a Lush Cosmetics új üzlete a Westendben. A négy magyarországi üzlet közül ez az első, amely 96 négyzetméteres eladótérrel és egy egészen új vásárlói élménnyel várja a látogatóit.

“Hatalmas öröm az egész csapatunk számára, hogy egy nagyobb üzletbe költözhettünk, ahol még több vásárló napját tudjuk majd feldobni termékeinkkel és a megszokott, csodás Lush-hangulattal! Továbbra is fontos számunkra, hogy mindenki, aki ellátogat hozzánk, úgy érezze, hogy nemcsak a számára tökéletes terméket találta meg, hanem egy élmény részese is lehetett.” – Bujtor Barbara, a Lush Westend üzletvezetője

Egy olyan időszakban, amikor a fizikai üzletek hatalmas gazdasági nyomás alatt állnak, a Lush továbbra is elkötelezett amellett, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a termékeit és innovációkkal, új vásárlói élményekkel gazdagítsa látogatóit.

Az új üzletkoncepciónak és az egyszerűsített vásárlási folyamatoknak köszönhetően a vásárlói élmény sokkal átláthatóbbá válik majd. Az új koncepció a különböző termékcsaládokat – hajápolás, bőrápolás, fürdőzés, zuhanyzás és ajándékozás – azok saját identitását figyelembe véve mutatja be és lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy könnyedén válogathassanak a friss, kézzel készült kozmetikumok sokszínű választékából, beleértve az ajándékok hosszú sorát is.

“REDUCING, REUSING, RECYCLING”

A cég “Leave The World Lusher Than We Found It” elvének részeként az egyik fő fókusz a bútorelemek újragondolása volt. Az etikusan beszerzett és tartós anyagokból készült új bútorok mellett az előző üzletből származó meglévő darabok újrahasznosítására és felújítására is sor került, ezzel csökkentve az üzlet felújítási folyamatának környezeti hatását és a keletkező hulladék mennyiségét.

Amióta csak Mo Constantine, a Lush egyik társalapítója – nem kevesebb mint 30 éve – feltalálta a fürdőbombát, a Lush nagy támogatója a testi-lelki jóllétnek. “Hiszünk a hosszú, gyertyafényes fürdőkben, a közös tusolásban, a masszázsban és a parfüm csodálatos illatában” – ez is része a szándéknyilatkozatunknak, és cégként a szellemiségünk alapjához tartozik.

LUSH PARTYK

A tágasabb üzlettér lehetővé teszi, hogy a Lush Westend több népszerű friss, kézzel készített, személyre szabható partyt kínáljon új, exkluzív termékekkel. Születésnap? Nemszületésnap? Lánybúcsú? Családi összejövetel? Sima ügy!

https://www.lush.com/hu/hu/a/lush-parties

www.lush.com

Lush Westend

Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3, Westend – Földszint 209. (A vízesés felől)

Nyitvatartás:

Hétfő– szombat: 10:00 – 21:00

Vasárnap: 10:00 – 19:00

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Új felállásban folytatja útját a LAZARVS, amiből már ízelítőt is kaphatunk

Glück Viktória

Rekordszámú látogatóval zárta kapuit a Budapest Park

InfoPont

BULIneked május – Let’s get the party started!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben