InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Új Évad, Új Élmények A Magyar Színházban

A Magyar Színház a 2024/25-ös évadban is a családok színházaként, széles repertoárral várja nézőit. Az ősszel induló évadról most lehull a lepel, és kiderül, hogy mik lesznek az évad új bemutatói, valamint mely közönségkedvencek maradnak műsoron.

Fotó: Magyar Színház

Új Társulati Tagokkal Bővülve

A Magyar Színház számára a néző a legfontosabb. Az intézmény célja, hogy minden előadás minőségi szórakozást nyújtson, és a látogatók elégedetten, visszavágyva távozzanak. Ennek érdekében a társulat kiváló művészekkel bővült: Trokán Anna, Haumann Máté, Szemenyei János, Viczián Ottó és Fülöp Kristóf csatlakozott a csapathoz.

Új Bemutatók és Ősbemutatók

Az új évad több új előadással készül, köztük két, kifejezetten a Magyar Színház számára íródó produkcióval. December 6-án Nagy Viktor rendezésében érkezik Tolcsvay László és Müller Péter Sziámi szerzőpáros „Koldus és királyfi” című musicaljének ősbemutatója, amely Mark Twain regényének színpadi adaptációja lesz. Novemberben pedig Romankovics Eda „Káin és Ábel ringbe száll” című komplex színházi nevelési előadása debütál.

Visszatérő Kedvencek

A nagyszínpadon 2024 októberétől újra látható lesz a nagysikerű „Rumini Ferrit-szigeten” című mesejáték, Berg Judit regényének felújított, színpadi változata. Eperjes Károly rendezésében 2025. február 7-én debütál Shakespeare „Hamlet” című műve. Április 11-én Nagy Viktor rendezésében mutatják be Pozsgai Zsolt, Nagy Tibor és Bradányi Iván „A kölyök” című musicaljét. A felújított „Legyetek jók, ha tudtok” című zenés családi előadás májustól lesz látható.

A Sinkovits Imre stúdiószínpadon szeptembertől Eperjes Károly előadásában lesz látható „Az igazat mondd, ne csak a valódit”, április 4-től pedig Goldoni „A legyező”, valamint Hamvas Béla „A bor filozófiája” című monodráma.

Régi Kedvencek Visszatérése

A közönségkedvencek a következő évadban is helyet kapnak. A „Valahol Európában” már harmadik éve abszolút közönségkedvenc, és a 2024/2025-ös évadban is többször felcsendülnek majd Dés László dallamai. Emellett a következő darabok is visszatérnek: „Ezeregy éjszaka”, „Madagaszkár”, „A kincses sziget”, „A muzsika hangja”, „Harisnyás Pippi”, „Időfutár”, „Tündér Lala”, „Oliver!”, „Tüskevár”, „Utánképzés ittas vezetőknek”, „Rómeó és Júlia”. A Sinkovits Imre színpadon a „Jó estét nyár, jó estét szerelem”, „Házasságon innen, házasságon túl” és a „Tizenhét hattyúk” című előadások is láthatók lesznek.

Színházi Nevelés a Legkisebbekne

A Magyar Színház életében kiemelt szerepet tölt be a színházi nevelés, amely már a legkisebbek számára is elérhető. A „Cseperedj a Magyar Színházzal” babaszínházas előadások három egymásra épülő, rövid programmal várják a legkisebbeket és szüleiket: „Hangora”, „Herfli” és „Lippogó”. A tantermi és színházi nevelési előadások közül az „Ezerarcú”, „I SCREEN”, „Kő, papír, olló” és a „Szárazság” is látható lesz.

Le ne maradj!

A jegyértékesítés már elkezdődött. Céljuk, hogy a Magyar Színház a 2024/25-ös évadban is a szórakoztatás, a nevelés és a családi közös pillanatok állandó színterévé váljon közönsége életében.

InfoPont Magazin

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben