InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Új élmények várnak a Tiszán!

Hajózhattok a Tiszán, a Bodrogon és a Tisza-tavon, akár családi nyaralást, akár baráti összejövetelt tervezel. A felkészítést követően, jogosítvány nélkül vezetheted a különlegesen felszerelt hajókat.

A nyaralóhajózás, a kedvtelési célú belvizi hajózás. Amelynek a turisztikai lehetősége, hogy hajóvezetői engedély nélkül vezethető, szállást is nyújtó, lassú járású motoros hajókon teszi lehetővé az önálló nyaralást az erre alkalmas, engedélyezett vízterületen (folyó, tó, víztározó, csatorna) a kora tavasztól késő őszig tartó nyaralóhajózási szezonban.


A nyaralóhajók kifejezetten erre a felhasználásra készülnek, körben védett hajótest, biztonságos és egyszerű használat jellemzi őket, bérbevételük feltétele a betanítás. A nyaralóhajózáshoz szükséges vízterület lehet mesterséges és élővíz egyaránt, melynek a hajózáshoz szükséges mélysége, lassú sodrása és akadálymentessége biztosítható.


A nyaralóhajózás során naponta általában legfeljebb 4-5 óra a tényleges hajózás. A hajózáson kívül a vízi út 30 km-es környezetén belül egyéb aktív kikapcsolódási lehetőségek is illeszkednek a programhoz:
a környék bejárása kerékpárral, úszás-strandolás, kajakozás, horgászat, golfozás, lovaglás, kirándulás, melyek fontos szerepet játszanak a szabadidő aktív, tartalmas eltöltésében.


Ne hagyd ki a nyári 15-25 % kedvezményeinket, amelyeket a nyaralohajozas.hu honlapon találsz!

További információk és hajóbérlés: nyaralohajozas.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Budapesten olcsóbb a nyaralás, mint a Balatonnál

Szabó Ildikó

7 napos SOS-diéta: amikor még nincs minden veszve…

InfoPont

Street Food a velencei Északi Strandon

Szabó Ildikó

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben