InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Tudta hogyan működik a két agyféltekéje, és hogyan tanulhat a segítségükkel?

Mind a kettő agyfélteke máshoz ért, a kérdés hogy mennyire képes együttműködni a bal és a jobb felünk?

A jobb agyfélteke kreatív és fantáziadús. Mi történik itt?

Jó a térlátása, orientációja, felismeri az arcokat, alakokat és a színeket. Nem érti a beszédet és nem tud beszélni. Erősebbek az érzelmi reakciói, érzékeli a beszédben lévő érzelmi színezetet, tónusokat.

A bal agyfélteke racionális és logikus. Miért felelős?

Elemzi a beérkező információkat, és hipotéziseket állít fel ezekről. Eltervezi a problémamegoldás összes lépésétt és végre is hajtja. Tárgyilagos és egyszerre kritikus is tud lenni. A beszédközpontunk itt található: értelmezi a szavakat, és a tanult szabályok szerint összerakja a mondatokat.

A CoachCard.hu kártyái segítenek az alap coaching modelleket vizuális hatással, kreatív módon újrarajzolva, színekkel és alakokkal érzéseket kiváltani az ügyfelekből (jobb agyfélteke). Míg a szavak, amik a kártyákon találhatók, segítenek a megértésben (bal agyfélteke). Majd a fejlesztő szakember magyarázatával összeáll a kép az ügyfélnek, aki képessé válik arra, hogy a saját életére ültesse át a modellt.

Látogassa meg a honlapunkat további információkért: www.coachcard.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

A Jönnek a kacsák!-tól a Rampage-ig: itt a heti Buda Bed Cinema-moziműsor

InfoPont

A Szűzőrségtől a Bosszúállókig: itt a heti Buda Bed Cinema-moziműsor

InfoPont

Street training a Balatonon – Tanulni bárhol, bármikor, bárkitől lehet!

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben