InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Több mint egy év után jelentkezett új dallal Freddie

Sosem készült még annyira személyes videóklipje Freddie-nek, mint legújabb, Sebtapasz című dalához, ami közel másfél éves szünet után debütált. Az énekes a gyerekkori énjét kíséri szülővárosában, Győrben, végigjárja kamaszkora fontos helyszíneit, ahol személyisége formálódott. A dal az M2 Petőfi TV-ben is bemutatkozott, de hamarosan a Petőfi Rádióban is debütál.

Több mint egy év kihagyás után megjelent a Duna Televízió műsorvezetőjének, Fehérvári Gábor Alfrédnek legújabb dala, amely a beszédes, Sebtapasz címet viseli. Freddie pályafutása kezdete óta vallja, hogy a zenén keresztül gyógyítani lehet a lelkeket, most egy dalt is írt missziójáról.

„Akkor jöttem rá, hogy mennyire fontos az életemben a zene, amikor felismertem, hogy minden problémát az életemben csak ezzel tudok enyhíteni. Nem beszéltem soha ki magamból, ha bajom volt, mindent bent tartottam. A lelki megrázkódtatásokon nekem csak a zene segített, folyamatosan zenehallgatással gyógyultam” – emlékezett vissza tinédzserkorára az M2 Petőfi TV FRISS! című műsorában Freddie, aki új dalában, a Sebtapaszban a zene felszabadító erejéről énekel, amelynek érzelmes szövegét is ő szerezte. A klipben azt szerették volna megmutatni, milyen volt győri kamaszfiúként az élete, hogyan segített őt életcélja megtalálása ahhoz, hogy boldog legyen.

A zenész úgy fogalmazott az adásban, csak akkor elégedett a munkájával, ha a hallgatók lelki vívódásaiban támaszt tud nyújtani a dalain keresztül. A négy évvel ezelőtt bemutatott, Csodák című szerzeményénél tapasztalta meg először, milyen érzés ez.

„Különleges érzés, amikor a közönség leveleket küld, kommenteket ír, amelyben felfedik, hogyan hatott rájuk egy dalod. Rengeteg esküvőn szerepelt ez a dal, ezért több lett, mint egy rádiós sláger, sokaknak átlényegült, fontosabbá vált és mélyebb tartalmat nyert” – tette hozzá a zenész-műsorvezető, aki bízik abban, hogy új zenéje is hasonló sikereket ér majd el.

A rajongók már hosszú ideje vártak a Sebtapasz című dalra, ami jövő héten a Petőfi Rádióban is bemutatkozik, és hogy a várva várt új Freddie-sláger milyen helyet követel ki magának a ranglistán, az csak a hallgatókon múlik.

A Freddievel készült beszélgetés ide kattintva tekinthető meg. 

FRISS! – zenei hírek, kulisszatitkok és exkluzív interjúk minden hétköznap 20:10-től az M2 Petőfi TV műsorán!

hirado.hu – InfoPont Magazin

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Quixotic – Vissza a ‘80-as évekbe

Bala

Kerekedj fel és nyerj!- Játék a Kerekdomb Fesztivál bérletért!

Glück Viktória

Badacsonyban ezen a hétvégén sem fogsz unatkozni

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben