Gasztro
Teraszos Hangulatban
  • 2019. március 5.

Élvezd a tavaszi napsütést és a finom falatokat a város legtrendibb teraszain!

Enjoy the spring&sunshine&coctails on the best terraces…


HIGH NOTE SKYBAR

Az Aria Hotel Budapest tetején található, egész évben nyitvatartó High Note SkyBar a történelmi és a modern Budapest legjobb kombinációja. Kétszintű teraszuk izgalmas koktélkreációkat és páratlan kilátást tartogat, továbbá egy „jegyet az első sorba”, ha valaki a Szent István Bazilikát szeretné megcsodálni.

The all-season rooftop bar, High Note SkyBar at Aria Hotel Budapest combines the best of historic and modern Budapest. A cutting-edge, bi-level design—connected by a glass staircase—grants sublime views of the skyline and a front-row ticket to St. Stephen’s Basilica. Also offers unique cocktails with tasty barfood selection.

1051 Budapest Hercegprímás utca 5.

Telefonszám: +36 20 438 8648

www.highnoteskybar.hu


BUDAVÁRI JAMIE’S ITALIAN

Jamie első közép-európai étterme, mely a gyönyörű és pezsgő történelmi Budai Várban talált helyet magának. Tágas és világos termeivel és teraszával tökéletes helyszín egy baráti, családi ebédre vagy vacsorára, vagy akár egy munka utáni italra. Az egyedileg összeállított étlap számos klasszikus Jamie’s Italian ételt tartalmaz, csakúgy mint a házi készítésű pizzát, kézműves söröket és helyi borokat egyaránt.

Jamie Oliver’s first restaurant in central Europe, located in the historic Buda Castle. The restaurant is spacious and full of light, the perfect place to enjoy a meal with friends or family, or stop in for a drink at the end of the day. The unique menu is packed with Jamie’s Italian classics, artisan pizzas, a range of draft beer and plenty of fantastic local wines.

1014 Budapest Szentháromság utca 9-11.

Telefonszám: +36 1 800 9212

www.jamieoliver.com


MENZA

Félúton a café-restaurantok és a hagyományos pesti presszók hangulata között. A múltidéző interiőr barátságos milliőt és ínycsiklandozó fogásokat tartogat. Van házi szörp, borjúpaprikás, mangós kacsamell és tojásos galuska, de lehet, csak egy gőzölgő kávé mellett is a teraszon sütkérezni. A menza mindenkit vár farmertól szoknyáig, kisgyerektől, nyugdíjasig.

Offers so much more than the double treat of coffee and sunbath on the terrace. They are passionate about serving delicious food from Hungarian veal stew to red tuna salad. It is designed to please suits as much as skirts and jeans.

Budapest, 1061. Liszt Ferenc tér 2.

Telefonszám: +36 1 413 1482

www.menzaetterem.hu


 

 

 

 

 

 

FIÓKA

A fióka étterem télikertjében egy hangulatos kandalló ontja magából a meleget. A meghitt és barátságos hétköznap estéket kis pincészetek borkóstolói színesítik. A városmajori park lombjai között meghúzódó századeleji épületben igazi frissen sült házikenyeret csipegethet és varázslatos környezetben pihenheti ki a nap fáradalmait.

Are you looking for a bit of a romance? Imagine eating your dinner near a stylish fireplace in the middle of a boutique park. Stepping in the youthful yet chick Fióka restaurant the heartwarming smell of freshly baked bread hits your nose and time to time winetasting events held by small local winemakers.

1122 Budapest, Városmajor utca 75.

Telefonszám: +36 1 426 5555

www.fiokaetterem.hu

 

happy wheels