InfoPont Ajánló Magazin
Gasztro InfoPont

Melegedő

Fióka

1122 Budapest, Városmajor utca 75.
+36 1 426 5555
www.fiokaetterem.hu

Bár újra megérkezett az ősz, aggodalomra semmi ok! A Fiókában ez az időszak is pezsgő és pörgős lesz. A télikertben a kandalló ontja a meleget, hogy egy kellemes pohár bor mellett élvezhessétek egymás társaságát. A visszatérő borkóstolók és új szezonális ételek pedig izgalmat csempésznek majd a mindennapokba.

Autumn is sparkling in Fióka. Nothing beats a fireplace in the wintergarden and with a glass of wine you can enjoy each other’s company. The all-star wine-tastings and delicious seasonal meals will make the manic weekdays exciting!

Gozsdu Sky Terrace

1073 Budapest, Holló utca 6.
+36 20 320 5373

A látvány elég megkapó, a háztetők felett egészen a Citadelláig ellátni. A nézelődés mellé koktélokat ajánlunk, amiből nagy választéka van a háznak. Ez a program télen is ugyanolyan jól kivitelezhető: az üveggel fedett tetőteraszon már bekapcsolták a fűtést.

The view is quite captivating, above the rooftops all the way to the Citadel. In addition
to viewing, we offer cocktails, of which the house has a large selection. This program
can be done just as well in winter: the heating on the glass-covered roof terrace has
already been switched on.

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Tedd ragyogóvá az estéd

Bala

Budapest legszuperebb teraszai Rád várnak!

InfoPont

Budapesti teraszok

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben