Engedj meg magadnak egy napot, amikor a pocakodat finomabbnál finomabb egészséges vegán ételekkel kényezteted. Kóstold végig Te is a több tucat ínycsiklandozó ételt, melyekből jó néhányat a szemed láttára készítünk el!
Az október elejére eső Vegetáriánus Világnaphoz kapcsolódó gasztronómiai rendezvény alkalmával megismerkedhetsz India tradicionális konyhaművészetével, amely a világ egyik legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. Az ájurvéda, India egészségmegőrzési tudománya kiterjedt ismeretet nyújt az egészséges táplálkozásról. Többek között azt javasolja, hogy egy étkezésen belül mind a hat alapíz – sós, keserű, csípős, savanyú, fanyar és édes – szerepeljen a tányérunkon. A színes ízvilágnak köszönhetően az indiai ételek rendkívül gazdagok, táplálóak és változatosak.
Megismerheted a indiai fűszerek különleges világát, felhasználásuk módját, párosításukat. A fűszerhasználat mellett alapvető keleti konyhatechnikai eljárásokat is elsajátíthatsz. Szakácsaink látványos főzőbemutatóval várják a kíváncsiskodókat, akikhez bátran fordulhatsz személyes kérdéseiddel is.
Gondoltad volna, hogy a főzés összekapcsolódik az önismerettel? Indiában az asztrológia és a spirituális életvezetés mestereit a család második és harmadik orvosának tekintik, ezért ehhez kapcsolódó érdekes előadásokat hallhatsz a nap folyamán. Az önismeretben a védikus asztrológiai és a numerológiai elemzés is segítségedre lesz, hogy jobban megismerd a lehetőségeidet.
Időpont: 2017. október 8. 10-16h
Helyszín: Lélek Palotája, 1039 Budapest, Lehel utca 15-17.
Olvass bele legújabb magazinunkba!