Gasztro
Tedd ragyogóvá az estéd
  • 2020. február 2.

Fióka – Wonderful Wedding

1122 Budapest, Városmajor u. 75.
+36 30 458 9406
info@fiokaetterem.hu
www.fiokaetterem.hu
Facebook/fiokavarosmajor

Instagram/fiokavarosmajor

A Fióka nem csupán egy magas színvonalú és romantikus étterem, hanem a vágyott és tökéletes esküvőd helyszíne is lehet egyben. A hatalmas városmajori lombok alatt, a napfényes parkban, a város zajától messze, azonban mégis csak néhány percre a központi Széll Kálmán tértől, profi csapat vár, hogy megszervezhesse számodra azt a bizonyos nagy Napot. Minőségi ételekkel és kiszolgálással, otthonos közeggel és magával ragadó helyszínnel várunk!

Fióka is not only a high-quality and romantic restaurant, it can also be the place for your desired and perfect wedding. Under the huge foliage
of Mayor, in the sunny park, far from the noise of the city, yet just minutes from central Széll Kálmán Square, a professional team is waiting for you to organize that particular big day. Quality food and service, a homely atmosphere and an immersive location await you!


Spoon – The Boat Restaurant

1052 Budapest, Vigadó tér 3. kikötő
+36 1 411 0933
www.spoon.restaurant
Facebook/spoontheboat

Instagram/spoontheboat

Budapest szívében található a Lánchíd mellett, a város egyik legvonzóbb étterme
és rendezvényhelyszíne: A Spoon The Boat. A mintegy 75 méter hosszú, három emeletes – dokkolt hajó, elegáns, luxus enteriörrel a Citadella, a Budai Vár és a Mátyás templom körbeölelő látványával a felejthetetlen hangulatok és gasztronómiai élmények helyszíne.

Dinner with view. In the heart of Budapest by the Chain bridge located, one of the most attractive restaurant and event place of the city. Spoon The Boat is a 75 meters long, three-decker docked boat with an elgant and luxurious interior design. A unique venue with spectacular view of the Citadel, Buda Castle and Matthias Church, a place for unforgettable moods and mind blowing gastronomic experiences!


Twentysix – Welcome to the Jungle

1061 Budapest, Király u. 26.
+36 70 395 6129
www.twentysixbudapest.com
Facebook/twentysixbudapest
Instagram/twentysixbudapest

A Twentysix Budapest egy hatalmas ősoázis tele növénnyel a belváros szívében, egy nagyon zöld, botanikus, tér, ahol a természet és a felelős vendéglátás filozófiája találkozik és kel életre a különböző terekben, például a Garden étteremben. Budapest legzöldebb kertje, ahol nincsenek évszakok, csak az igazi, mediterrán nyár, az év minden napján. Egy hely, ahol a természet, a gasztronómia és a tudatos lét találkozik.

Twentysix Budapest is the first of its kind, a cozy urban jungle and feel-good hub for all the nature and gastro friends located in the real heart of Budapest with 4 elements. GARDEN° is a nutritious, soulful Mediterranean restaurant in the jungle. An urban oasis, bar and eatery where nature meet gastronomy, conscious living and the mindset of sharing and community under the palms in Budapest’s greenest botanical garden.