Életmód
Te már felkészültél a nyárra?
  • 2019. június 5.

A bikiniszezon tökéletes kiegészítője a Cocoon Medical, Elysion pro*
lézeres szőrtelenítése.

Hogyan működik és miért is olyan hatékony az Elysion pro* végleges szőrtelenítő eljárása?

  • A lézeres szőrtelenítés során a diódalézer a lehető leghatékonyabb módon juttatja a lézerfényt a kezelni kívánt területre, az eltávolítandó szőrzettől függő lövésszámban és energiaszinten. A lézer energiáját a pigmentált szőrszál a szőrtüszőbe vezeti, ahol elpusztítja azt. Az egyszer elpusztított szőrtüszőből már nem nő sötét, pigmentált szőr, helyükre csak pihék nőhetnek, ily módon a kezelés hatása végleges. Bár a lézeres szőrtelenítés már az első 2-3 kezelés alkalmával is rengeteg szőrtüszőt elpusztít, de a végleges eredményt 6-8 alkalom után tapasztalod.
  • Az Elysion-pro a szelektív fotothermolízis elv alapján működik, a lézer a tüszőt elpusztítja anélkül, hogy károsítaná a bőrt. Különleges “kristályfagyás” rendszerrel hűti a test felületét, ami kellemes érzetet biztosít a bőrnek a szőrtelenítés során.
  • Nyáron is végezhető a kezelés – nem gond, ha éppen nyaralni készülsz vagy a hétvégén napoztál, esetleg szoláriumban voltál. Pár nap elteltével az Elysion Pro lézeres szőrtelenítő kezelés akkor is elvégezhető. Minden bőrtípus esetén biztonságos a kezelés.

Nicole Laser & Beauty
2030 Érd, Riminyáki út 64.
Telefon: +36 70 656 4992
fb.me/nicolelaserandbeauty

 

 

happy wheels