InfoPont Ajánló Magazin
GasztroKiemelt tartalom

Süssünk-főzzünk ehető virágokból!

A Budapest Art Week keretein belül megrendezésre kerülő, a természet ízeit ünneplő program kihagyhatatlan minden ínyenc naptárából: megtudhatod, mely virágok ehetők, hogyan lehet teljesen ehető virágoskerted, kóstolhatsz isteni ételeket és meg is vásárolhatod a neked ízlő virágot magvait!

Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
2018. április 19.

Részletek az eseményről: https://www.facebook.com/events/424022424692738/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Karácsonyi KönyvNEKED

Bala

Recept- Sütőtök krém

Zalai Mariann

Készíts Te is Michelin-csillagos fogásokat! Megmutatunk hozzá 6 receptet

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben