InfoPont Ajánló Magazin
Trend

SminkLabor – Mennyi az elég? És mennyi a sok?

Sminkes lévén, megannyi sminkeszköz, sminkanyag lapul a szekrényben, bőröndben, sminktáskában. Havonta veszünk újonnan megjelenő palettákat, highlightereket, rúzsokat. Aki ezt a szakmát űzi, nagy valószínűséggel megszállottja a dekor-kozmetikumoknak… De vajon magánemberként valóban szükség van a sok-sok ecsetre, szemhéjporra, rúzsra, szemceruzára?

Valljuk be, hogy jó részük szinte soha vagy csak nagyon ritkán kerül elő. Az igazság az, hogy egy profi sminkesnek biztonságérzetet ad ez a tömérdek bőröndbe passzírozott csoda. De a hétköznapokban nincs szükség ennyi mindenre. Sőt!

Félreértés ne essék, azért ezt csak halkan jelentjük ki, nehogy a pasik visszaéljenek ezzel a bizalmas információval, és létjogosultságot nyerjen számukra a „Minek vetted, hisz van már ilyened…?” kezdetű örökbecsű mondat. De tény, hogy csupán néhány termékkel is lehet mutatós sminket készíteni.

Ha tudja az ember, hogy mit és hova húzzon, akkor már majdhogynem nyert ügye van. Sőt az idő sem lehet kifogás, hisz alig negyed óra alatt is készülhet egy elegáns esti smink…

Ezért aztán Hölgyek, Lányok, Asszonyok, vásárolgatás helyett inkább keressetek egy profi sminkest, aki megtanít Titeket magatokat kifesteni, hisz a tudást nem pótolja semmi. Hiába van valakinek temérdek sminkcucca, ha nem tudja használni. Adott esetben egy csodás make-up elkészítéséhez 4-5 alapeszköz is elég lehet, ha ügyesen bánunk velük.

Melyek ezek?
 • Korrektor
 • Világos barna szemceruza
 • Szemhéjpor
 • Rúzs
 • Szempillaspirál

  www.sminklabor.com

  facebook.com/sminklabor

  instagram/sminklabor

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

SminkLabor – Oscar,Golden Globe inspirációs smink

Bala

Smink Labor – Karácsonyra hangolódva

Bala

Sminklabor – Sminktippek: Business look

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben