InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

SminkLabor – Home office = Home makeup?

Mivel az emberek nagy része otthonról dolgozik (van, aki olyan szerencsés, hogy a munkája ezt lehetővé teszi) a sminkről írni manapság egy picit nehezebb. Otthon nyilvánvalóan nem sminkeli magát az ember. Biztos akad olyan, aki ebben is megszállott, és otthon sincs „fedetlen” arccal, de ez nem én vagyok. Remélem nem fog eretnekségnek tűnni, ha mint szakmabeli kijelentem, hogy rettenetesen élvezem, hogy nem kell sminkeljek. Élvezem, hogy szabadon van a bőröm. A bőrápolásra most is nagy hangsúlyt fektetek, hisz fontos a hidratálás, és a fényvédelem, de ezen felül pont nem érdekel, hogy hogy nézek ki itthon.

Azonban, ha egy héten egyszer kiszabadulok, én bizony party sminkben jelenek meg az élelmiszerüzletekben. Bizarr élményt okozva ezzel az embereknek. Kikerekedett szemmel bámulnak, amint báli sminkben libegek a polcok között. Ez van most. Ezt a heti egy alkalmat kell most kihasználni arra, hogy levegyük a melegítőnket, és nőnek öltözzünk, illetve kifessük magunkat.

A helyzet picit bonyolódik, hisz április 27.-e óta kötelező a maszk használata a boltokban is. Ebből kifolyólag okafogyottá vált bárminemű rúzs használata. Tehát marad a szemhangsúlyos smink.Szerintem érdemes az alapozó használatát most visszafogni, mert a maszk azt is ledörzsöli, illetve megfogja a maszkot, ami nem túl higiénikus. Úgyhogy elveimmel ellentétben, most a nagy szemsminkeket alapozás nélkül kell használnom. Viszont kevesebb idő is elég a smink elkészítéséhez.

Miután szemhéjunkat lealapoztuk, tegyünk fel egy színes krémes bázist, széleinél jól elsatírozva. Akár így is kimehetünk az utcára, vagy ezt több lépésben tovább is építhetjük. Szempillatövünknél elsatírozhatunk egy kis sötét szemceruzát, majd szemhéjporral tovább fokozhatjuk a hatást. Ha még glamúrosabbra akarnánk a sminket, csillámot is tehetünk rá, vagy hangsúlyozhatjuk egy markáns tusvonallal. Ezek után már nincs más dolgunk, mint feldobni egy szempillaspirált illetve szépen megrajzolni a szemöldökünket. Máris lehet menni kenyérért a boltba…

Lányok, Asszonyok, Hölgyek, ne hagyjuk, hogy elvegye a kedvünket ez a fránya vírus
a nőiességtől. Menjünk a boltba nagy sminkkel! Kalandra fel!

 

Jó sminkelést kíván a Smink Labor csapata
Herendi Viki és Huszerl Barbara!

www.sminklabor.com
facebook/sminklabor
instagram/sminklabor

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

A világ legszebb rúzsa az, ami jól áll Neked!

Zalai Mariann

Davines- Hajápolás a természet erejével, környezettudatosan, szakértelemmel

Zalai Mariann

Smink Labor – Karácsonyra hangolódva

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben