InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Smink Labor – Karácsonyra hangolódva

Sokat váratott magára idén, de végre beköszöntött a hűvösebb idő. Szeretem ezt az időszakot, mert már épp elég volt a nyári smink nélküli életből, jó egy picit újra nőnek lenni, frizurát hordani, sminket feltenni, és kellemes puha sálba burkolódzni.

Színek terén is meg lehet újulni, be lehet kicsit ősziesedni, az élénk színeket magunk mögött hagyni. Varázslatos időszaka ez az évnek, hisz javában elkezdhetünk karácsonyra hangolódni, mézeskalács illatról álmodozni. Mivel nagyon érdekes a mai smink trend, ezért tulajdonképpen idén is bármi belefér a karácsonyi csodába.

Változatos sminkek közül választhatjuk ki a hozzánk legjobban illőt. Széles a paletta, még mindig őrült közszeretetnek örvend a no make-up stílus. Ez a szakmában annyit tesz, hogy egy olyan sminket varázsolunk az arcra, amiről nehéz eldönteni, hogy van-e avagy nincs make-up az arcon. De ugyanakkor ennek ellenpólusaként ott van a még mindig trendi füstös smink, illetve a bronzos árnyalatokkal kiemelt cicaszem. Divatos még a színes tusvonal, lehet, hogy ez egyeseknek furcsa lehet, de egy szép lila, kék, vagy arany tusvonal különlegessé tud tenni egy-egy alkalmat. Rúzsból bármit lehet, bármilyen színt választhatunk, nem tudunk hibázni. Idén télen hódít a lila minden árnyalata az ajkakon. Hideg lila, meleg lila, halvány lila, sötét lila… Mivel széles a választható sminkek palettája, ezért nincs is idén nehéz dolgunk.

Ha kicsit klasszikusabb vonalat szeretnénk képviselni, akkor még mindig visszanyúlhatunk a jól bevált piros rúzs, csillogó szemhéj kombóhoz. Mert ez a két dolog sosem megy ki a divatból karácsonykor, ugyanúgy, ahogy a bejglit sem tudjuk megunni, mi magyarok.

Ugyanakkor minden dekorkozmetikai márka kidob ilyenkor a piacra, egy-egy limitált karácsonyi kollekciót. Érdemes körülnézni, hátha elcsábulunk valamelyikre, így megoldva az idei szentestés vagy szilveszteri sminkünket.

Mutatunk mi is párat a teljesség igénye nélkül. Inspirálódjatok, kreatívkodjatok, ebben az időszakban, minden belefér.

Sminkre fel!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

SminkLabor – Téli bőrápolás

Bala

SminkLabor – Oscar,Golden Globe inspirációs smink

Bala

SMINKLABOR – Hello, Ms. Summer!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben