InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Siess, hogy legyen még szabad szobád a kedvenc szálláshelyeden!

Utazási tippek a szakértőtől:utazás gyerekkel, családdal 11. rész

Hamarosan vége az iskolának, elindulnak a szabadságolások, mindenki utazni szeretne. Elmúltak a Covid korlátozások, szinte mindenhová szabadon tudunk utazni és nem csak autóval, hanem az újraindult repülőjáratokkal is elérhetjük a kedvenc pihenőhelyeinket.

Fontos tanács:
Foglald le a szállást időben!

Rengeteg szálláshellyel beszélek folyamatosan és a jobb – a korábbi években és évtizedekben nagyon jó szolgáltatási színvonalon teljesítő – szállodák már most arról számolnak be, hogy júniusban átlagosan 60-70 %-os telítettségen állnak, júliusban és augusztusban pedig 75-85 %-os telítettségűek. Ez azt jelenti, hogy ha nem foglalsz hozzájuk a következő egy-két hétben, akkor esetleg lemaradhatsz.

A tanácsom most is ugyanaz, mint eddig mindig: tájékozódj a szálláshelyen a szolgáltatásaikról és a foglaltságukról, nézd meg a vendégvéleményeket a közösségi felületeken, hogy milyen színvonalon szolgáltat a szálláshely, vagy ha szállásközvetítőn keresztül szeretsz foglalni, akkor vedd fel a kapcsolatot az ottani tanácsadóddal.

Szinte minden szálláshely-közvetítő segít akkor, ha megadod a kívánt utazásod legfőbb paramétereit, mint pl.: mikor és hányan utaznátok, milyen földrajzi helyen és környezetben szállnátok meg (pl. vízpart, vagy erdő mellett), milyen szolgáltatásokat szeretnétek (pl. az étkezés reggelivel vagy félpanziós legyen), mennyi pénzt költenétek a hotelre.

Utóirat: kérdezz, tájékozódj és foglalj mielőbb!

Csobota-Kis Árpád
HOTEL MENTOR

Fotó: Papp Zoltán
The Life Explorers magazin

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Vágj bele egy felejthetetlen nyaralásba! Nyerj három éjszakás pihenést a Renegade Hotel-be!

Glück Viktória

Programajánló: Élvezd a balatoni nyarat!

Glück Viktória

Bala-Ball Buborékfoci- A focizás legújabb formája

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben