InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKikapcsoló

Shakira CAROLINA HERRERA ruhában vonult az idei Met Gálán

Wes Gordon – a Carolina Herrera Divatház kreatív igazgatója – múzsája az idei Met Gálán a csodálatos Shakira lett.

Foto: Getty Images via AFP

Néhány hónapja Wes Gordon megkapta Anna Wintour hivatalos jóváhagyását arra vonatkozólag, hogy Shakira vendégeként jelenjen meg az idei Met Gala estjén. Az énekesnőnek, aki jelenleg több, mint 90 millió követővel rendelkezik Instagramon és több, mint 38 millió követővel TikTokon, ez volt az első megjelenése a világhírű gálán. A gálaest időpontja egybeesett Shakira új albumának népszerűsítésével.

Izgatottan osztjuk meg a színfalak mögött készült képeket, amelyeken a készülődés pillanatait örökítették meg. Shakira egy elragadó Carolina Herrera ruhakölteményben vonult végig a vörös szőnyegen. A pántnélküli ruha az ikonikus „Herrera vörös” színben pompázott, izgalmas oldalsó kivágásokkal, felsliccelt ruha résszel és különleges kiegészítőkkel.

A végleges dizájnt egy Boucheron-bross ékesíti, az elbűvölő ruha selyemszatén uszálya pedig 4 méter hosszú volt.

Az „életre kelő rózsák” víziójának megvalósítása érdekében Wes Gordon együttműködött a Herrera atelier – kizárólag nőkből álló – mintakészítő csapatával  – Amy, Oksana, Kolo, Kang, Andrea, Keiran, Jodie, Jenna és Diana – akik csapataikkal létrehozták az egyedülálló Herrera vörös megjelenést.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben