InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Pocca Piknik fesztivál 2022 Felsőörs

Felsőörs festői külterületén a Pocca dűlőben másodszor kerül megrendezésre a Pocca Piknik. Népszerű blues, rockabilly és dixieland fellépők adják a ritmust a bódító levendulaillattal övezett tágas területen, melyhez kiváló gasztronómiai szolgáltatókat hívnak és finom borokat, hűsítőket nyújtanak.

Képzelj el magad előtt balatoni panorámát és naplementét, kellemes élőzenét, ízletes falatokat, hűsítő kortyokat és   levendulaillatot. Mindenkinek jár egy kis minőségi kényeztetés és kikapcsolódás.

Ha családosként érkeznél, kicsiknek külön zenei foglalkoztató és játszósarkot alakítottak ki a terület egy biztonságos szegletében, levendulaillattal szegélyezve. Így ti a koncertet is élvezni tudjátok, a gyerekekre is ráláttok.

Levendula szedésre az egész esemény teljes időtartalma alatt és vasárnap folyamán is lesz lehetőség a helyszínen megvásárolt aratótáskába.

Blues, rockabilly, dixieland zenészek legjava Felsőörsön

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Játssz velünk és látogass el a Budapest Borfesztiválra!

InfoPont

Játssz velünk a Borbély Családi Pincészet minőségi boraiért!

Glück Viktória

Játssz velünk és nyaralj a Balatonon!

Szabó Ildikó

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben