InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomTrend

PINKPONILO

A PINKPONILO közösségi varróműhely missziója a fast fashion üzletek által meghatározott hazai öltözködéskultúra alakítása, a divatról és öltözködésről való gondolkodás elmozdítása a tudatosság és fenntarthatóság irányába. A PINKPONILO anyagbeszerzéssel, tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik, és olyan eseményeket (workshopokat és varrónapokat) szervez, amelyeken a résztvevők saját ruháikat elkészítve vagy megjavítva alakíthatnak ki egy fenntarthatóbb ruhatárat. A műhely emellett befogadótérként és események helyszíneként is működik.

Márciusi események

 

Március 18: Kreatív húsvéti workshop (13:30–17:30)

A PINKPONILO szeretettel vár minden érdeklődőt húsvéti alkotói workshopjukra! Lesz ecsethullámzás, tojásfröcskölés, pörgős zenék, finomságok, móka-kacagás, inspiráló hangulat, és persze profi technikák elsajátítása (Decoupage, Egyfázisú repesztés, Tojásfröcskölés, Díszítés).

 

Március 24: Tornazsákvarró kezdő workshop (10.00-14.00)

Tanulj meg varrni varrógéppel 4 óra alatt, és egy saját magad által készített menő tornazsákban viheted haza ezt a tudást, amit már senki el nem vehet tőled!

 

Március 25: Vágj bele! Bugyivarró workshop (10.00-14.00)

Mondj nemet a fast-fashionre és mostantól varrd magadnak a bugyijaidat!

Jó, de hogyan?! – Ezt most megtanítja neked a PINKPONILO csapata!

 

Március 25: Vasárnapi kötögető (15.00-19.00)

Ha megtanulnál kötni, de nem tudtál részt venni az előző két kötögető-alkalmon, akkor márciusban újra lehetőséged nyílik saját készítésű, megfelelő technikával készített cuccokat alkotni a PINKPONILO-val!

(Az eseményekről bővebb tájékoztatást találsz a PINKPONILO Facebook-oldalán: facebook.com/pinkponilo)

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

A hét legjobb túrája: csütörtökön STYLEWALKER Trip Csalár Bencével!

InfoPont

A gluténmentes pizzasütés titkai

Zalai Mariann

Gasztroajándék készítő workshop a Szelence Caféban

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben