InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Ilyen nagy még nem volt! Országos Építőipari Mester Workshoppal indul az ősz

Országos Építőipari Mester Workshop

Országos Építőipari Mester Workshop – Hamarosan izgalmas programok várnak az építőiparban tevékenykedő szakemberekre, akik október első hétvégéjén a szakmához szorosan kapcsolódó újdonságokkal, akciókkal és bemutatókkal találkozhatnak.

Budapesten, a BOK Csarnokban 2023. október 6-án, pénteken, reggel 8 órától látogatható az első alkalommal nyíló Országos Építőipari Mester Workshop, az építőipari szakemberek, kivitelezők, festők, burkolók, szigetelők, épületgépészek legnagyobb szakmai találkozója.

Több száz ismert és népszerű építőipari márka mutatja be legújabb szerszámait, korszerű anyagait, alkalmazási technikáit, melyek most alaposan megismerhetők, ki is próbálhatók, sőt, rendkívüli akcióban, kedvező áron megvásárolhatók.

A Workshop 7000 négyzetméterén minden az építőipar gyakorlati oldaláról szól. Itt az alkalom a szakmai tapasztalatcserére, amikor lehetőség nyílik személyesen a gyártókkal, forgalmazókkal és persze egymással is találkozni.

Erre a péntekre készül az építőipari szakma és közös élményekben nem lesz hiány!

Országos Építőipari Mester Workshop

Időpont:

2023. 10. 06. péntek 8:00-19:00

Helyszín:

Budapest, BOK Csarnok A épület

https://www.homeinfo.hu/emw/

Építőipari szakemberek, kivitelezők figyelem!
Próbáld ki a legújabb szerszámokat és találkozz több 100 termékkel és márkával 7000 m2-en az Országos Építőipari Mester Workshopon (ÉMWoktóber 6-án a BOK Csarnokban.

HELYSZÍN

BOK (SYMA) CSARNOK
1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Országos Építőipari Mester Workshop

Nyitva tartás: 8 – 19 óra

Parkolás: A BOK csarnok előtt az utcán (szabad helyek függvényében – munkanapokon fizetős), vagy a Papp László Budapest Sportaréna parkolójában – behajtás az Ifjúság útja felől, a Danubius Hotel Arena jobb oldalán (szemből nézve). https://www.budapestarena.hu/arena/megkozelites-es-parkolas/auto

Papp László Budapest Sportaréna parkolója:

1) P+R (behajtva a parkolóházba a második sorompó után érhető el)
350 Ft / nap (5:00-19:00 óra)

2) Parkoló
250 ft / óra (0-24 óra)

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

BULIneked – let’s party into september!

InfoPont

Októberi programok Budapesten

Bala

Fényorgia a Nemzeti Galériában – megjelent az „Ébred a Város”

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben