Hasznos
Piacok Napja 2020.szeptember 13.
  • 2020. augusztus 30.

Szeptember 13-án (vasárnap) a nagy érdeklődésre való tekintettel ismét lesz PIACOK NAPJA, ahol az Erzsébet tér egy hatalmas közösségi piaccá változik, Budapest legnépszerűbb közösségi vásáraival!
Egy különleges nap, mikor több piacról egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban.

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák 👗, tárgyak, kiegészítők, ékszerek 📿, ajándékok 🎁, kincsek, natúr kozmetikumok 🌱, zero waste termékek 🌍, gasztro különlegességek, legfinomabb magyar zöldségek és gyümölcsök, sajtok, húsok, mézek, szörpök és mindenféle háztáji termékek hazai őstermelőktől! 🍓🍠🧀
MINDENT meg fogtok találni a PIACOK NAPJÁN!

A rendezvény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT! A belépés INGYENES!

✅ A PIACOK NAPJÁN szeretnénk a HAZAI TERMÉKEK iránti megbecsülést továbberősíteni!
Szeretnénk lehetőséget teremteni a magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is, folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, hozzánk vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek!

A PIACOK NAPJA FŐ CÉLJA, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése.
Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

További résztvevő piacok, részletek és az aktuális jótékonysági programról hamarosan…

Mindannyiunk érdekében, fokozott figyelmet fordítunk az egészségügyi védekezésre! Az erre vonatkozó szabályokat, a vásárt megelőzően fogjuk közzé tenni, az aktuális rendeletekhez igazodva.

–> SZERVEZŐK: Hello Piac és Nem Adom Fel
–> TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: info@hellopiac.hu ℹ
–> HELYSZÍN: Budapest, Erzsébet tér
–> IDŐPONT: Szeptember 13. (vasárnap) 11-19 óráig

Nagyon sok szeretettel várunk MINDENKIT!

*Az eseményre látogatók részvételükkel automatikusan hozzájárulnak, hogy a vásáron róluk kép- és hangfelvételek készüljenek, amiket a szervezők a jövőben saját kommunikációjukhoz díjmentesen felhasználhatnak.

happy wheels