InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

PetersPlanet.travel: Natura-Hill Zebegény

Szűcs Péter fotóival és utazós történeteivel nemcsak a blogján, a PetersPlanet.travel site-on, hanem nálunk is rendszeresen találkozhattok.

Insta: @petersplanet.travel | Facebook: PetersPlanet.travel

Hodik Adrienn, a Natura Hill Zebegény ökohotel egyik tulajdonosa. Nemcsak ő maga próbál harmóniában élni a természettel, hanem üzleti vállalkozását és a vendégeit is környezettudatosságra ösztönzi. A képen már az ünnepi időszakra készül kislányával. @naturahillzebegeny

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Tiszta víz a pohárban a Natura Hill Zebegény teraszán. Thoreau víz a nevét egy amerikai író és filozófus Henry David Thoreau (1817-1862) után kapta, aki bár a világirodalom meghatározó alakja, őt tartják a legelső környezetvédőnek is. Walden című könyvében a természetes környezetben való egyszerű és fenntartható életről ír, jócskán megelőzve ezzel saját korát.

DÍJAZOTT ÉTTEREM

Az Év Legjobb Fenntartható Étterme díjat kapta nemrég a Natura Hill Zebegény. Szezonális alapanyagokra épülő konyháján, környezettudatos működésével több fogásos bisztró menüt is kínál ebédre. „Étlappal nem rendelkezünk. A Slow Food szellemében Séfünk: Szilvási Mihály, a foglalások alapján, friss és szezonális alapanyagokból alkot délben és este is.” – olvasható az étteremben.

ÜNNEP ÉS PIHENÉS

Michelin kitüntetésben is részesült a Natura Hill étterme, ezen túl a Dining Guide TOP 100 listáján szintén szerepel. Az étteremből a Dunakanyar legszebb panormáját élvezhetjük, két hektáros birtokukon több épületben várják a vendégeket. Fatüzelésű finn szaunát, masszázs-szobát és pezsgőfürdőt is találhatunk náluk.

VENDÉGSZERETET

Nemcsak nem mindennapi kiszolgálást, hanem kiváló bor ajánlásokat is kaptam a Natura Hillben. A legszerethetőbb szolgáltatás szerintem mégis hosszú évek óta az, hogy palackozott víz árusítása helyett friss, tiszta ivóvizet kínáltak azoknak, akik nem vásárolni akarnak, hanem a kulacsukat szeretnék utántölteni.

Szöveg: Szűcs Péter Képek: PetersPlanet.travel

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

HAMVAS BÉLA NYOMÁBAN

Bala

Peter’s Planet – Velence

Bala

Peter’s Planet

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben