InfoPont Ajánló Magazin
Kult

Őszi könyvszüret

Nyakunkon az ősz, elkezdődött az iskola, ilyenkor mindenkinek szüksége van egy kis pihenésre, varázslatra a hétköznapok feszített tempója mellett. A Kolibri Kiadó őszi ajánlatában minden korosztály megtalálja a hangulatának megfelelő könyvet!

M. Kácsor Zoltán: A boszorkány seprűje
Korosztály: 5+

Hogy kerül egy mesekönyvbe a fogszabályzós sárkány és az ördög gonoszsága? Miért hagyja faképnél a seprű a boszorkányt, és miért nem bánja a kalózkapitány, hogy a cápa leharapta a lábát?
Fogós kérdések, ugye? Ezekből a muris mesékből megtudhatjuk az igazat, de csakis az igazat! A sikeres Zabaszauruszok-sorozat szerzője másképp, a megszokottól eltérő, vicces helyzetekben mutatja be a népszerű, klasszikusnak számító mesealakokat.
Tudd meg te is a féltve őrzött titkaikat!
Megjelenés: 2019. szeptember

 

 

 

 


Bosnyák Viktória: Képtelenség!
Korosztály: 12+

Szerinted lehetséges a műugrás víz és deszka nélkül? Múzeumból múzeumba, pontosabban képből képbe utazás vonatjegy és belépőjegy nélkül? Vagy képtelenség?
Csak akkor, ha Te nem az Apolló Akadémia diákja vagy!
Sári, Dóri és Laci – a Tündérboszorkány-trilógia szereplői – számára ez már nem jelent kihívást. De vajon sikerül-e visszaszerezniük Dénes belépőjét is? És egyáltalán, hová lett a fiú?
Megjelenés: 2019. október

 

 

 

 

 


Enid Blyton: Öt kölyök-sorozat
Korosztály: 6+

A brit írónő, Enid Blyton neve fogalom a gyerekirodalomban, most Magyarországon is megjelenő könyveit kezdő olvasóknak ajánljuk. A sodró történet, az elbűvölő szereplők, a gazdag illusztráció, a nagy betűk és a könnyen értelmezhető szöveg igazi élménnyé teszik az olvasást. És hogy ki az öt kölyök? Négy belevaló gyerek: Anna, Doma, Alex és Simon, valamint hűséges kutyájuk, Vacak, akinek kiváló szimata van a rejtélyek felkutatásához.
Megjelenés: 2019. október

 

 

 

 

 

 


Malala Yousafzai: Nincs más út
Korosztály: 14+

Az én utam és menekült lányok történetei a világ minden tájáról
A Nobel-békedíjas Malala Yousafzai már gyerekként belső menekült lett a hazájában, Pakisztánban. Később, nemzetközi aktivistaként, a világ bármely pontjára eljuthatott, egy helyet kivéve: a saját hazáját.
Fiataloknak és felnőtteknek szóló könyvében nemcsak saját, megrázó élettörténetét meséli el, hanem más lányokét is, akik a világ különböző pontjairól menekültek el az erőszak, a háború és a bűnözés elől.
Megjelenés: 2019. szeptember

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Irány a természet!

InfoPont

Recept- Sütőtök krém

Zalai Mariann

KönyvNEKED

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben