InfoPont Ajánló Magazin
HasznosKiemelt tartalom

Nyaralás kutyával – a leghasznosabb tippek, ha kutyabarát szálláshelyre indulsz

Hála az égnek, egyre több szálláshely válik nyitottá a kis négylábú kedvenceink számára is – ez pedig azt jelenti, hogy eljött az idő a család szőrös tagját is nyaralni vinni! A kutyabarat.hu pedig összeszedte Neked, mire is kell odafigyelni, ha végül +1 fős szabadságra adod a fejed!

1.Ha a közös pihenés mellett döntesz, csakis olyan szálláshelyet válassz, ahol biztos vagy abban, hogy kutyádat is szívesen fogadják. Szerencsére már egyre több ilyen szálláshely van hazánkban – keress kutyabarát szállást a Kutyabarát.hu-n!

2.Legyél azzal tisztában, hogy a szállások csak szobatiszta és jól szocializált kutyákat fogadnak.

3.Tartsd tiszteletben a többi szállóvendéget is, ne engedd, hogy kutyád másokat zavarjon, nem ajánlott egyedül hagyni a szobában sem a kutyát, akkor sem, ha otthon jól viselkedik ilyen helyzetben.

4.Vidd magaddal kutyád pokrócát, kedvenc játékát, ezzel is növelve biztonság – és komfortérzetét, a szobában mutasd meg neki helyét, ahol aludni fog.

5.Térképezd fel a környéket, hova tudod elvinni sétálni, futni. Érdeklődj a szállásadótól ilyen helyek felől.

6.Ha vendégek közé mentek, tartsd pórázon kutyádat, szólj rá, fegyelmezd, ha nem megfelelően viselkedne.

Ha körültekintően jársz el a szálláshely megválasztásánál, és odafigyelsz kutyádra a nyaralás, pihenés teljes ideje alatt, biztosan élvezetes lesz az együtt töltött idő, és hálás lesz kedvenced, hogy nem hagytad otthon.

 

Az ország első kutyabarát szolgáltatásait összegyűjtő és népszerűsítő oldala.
info@kutyabarat.hu
www.kutyabarat.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Street Food a velencei Északi Strandon

Szabó Ildikó

Még 5 tévhit a kutyákkal kapcsolatban

Glück Viktória

Kutyamenü is lesz Keszthelyen!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben