InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódKiemelt tartalomManó

Női sors(sok), avagy álarc nélkül boldogan

2018. november 9-én kerül megrendezésre Budapesten a Görbe Bögre Kávézóban a Látom az Életed – TheA jótékonysági rendezvénye, a Női sors(sok), avagy álarc nélkül boldogan előadása. A rendezvényen Todorovits Rea, a blog írója őszintén pukkasztja ki a rózsaszín felhőket, és kendőzetlen nyíltsággal beszél arról a női létről, melyben minden nap élünk. Hadat üzenve ezzel a sokszor semmit mondó motivációs idézeteknek, melyek nem felemelnek, sokkal inkább frusztrálttá tesznek bennünket. Az előadás elsődleges célja felhívni a nők figyelmét arra, hogy a szabadság és az önmagukba vetett hitük a legfontosabb fegyver, mellyel minden csatát megnyerhetnek az életben.
Todorovits Rea gondolatait jelen pillanatban több tízezren olvassák, bíztató szavai leginkább a daganatos betegséggel küzdőknek szól, és bízva a közösség teremtő erejében, számtalan jótékonysági rendezvényt szervezett már meg, és számtalan tervben is van. Ehhez az őt követő jelen pillanatban 47.000 ember tökéletes szív-lélek katalizátor, hiszen mindig vannak, akik az ötletei mellé állnak, és mások megsegítéséért álmodnak, és váltják valósággá.
A november 9-én tartandó esemény kapcsán sincs ez másként, hiszen a bevétel felét Rea felajánlotta a Tábitha Ház Gyermekhospice részére, ahogy az előadó nevezi: hálapénz, a boldog életünkért.

Az eseményről részletes leírást itt találtok: https://www.facebook.com/events/308386093316948/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Egyetlen jegy árából egy rászoruló gyermek egyhavi ellátása fedezhető

InfoPont

Az A38 Hajó bemutatja: The Glitch Mob

InfoPont

Öt érdekesség, amit biztosan nem tudtál a Lánc-hídról

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben