InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomTrend

‘Mutasd meg, ki vagy!’ Megérkezett a Springfield nyári divatkampánya

„Ne más határozza meg, ki vagy” – ezzel az üzenettel érkezett meg a Springfield legújabb kampánya. A divatvideóban spanyol hírességek mutatják be, hogyan valósítják meg az álmaikat a saját útjukat járva, miközben megismerhetjük a márka 2018-as nyári férfi és női kollekcióját. 

Tényleg a nevünk határozza meg, hogy kik lehetünk? A Springfield idén ezt átgondolva egy különleges kampánnyal indította el a nyári szezont Macarena Gracía színésznővel és Pablo López énekessel együttműködve. Bár Spanyolországban a két hírességnek viszonylag átlagos neve van, megtanultak az ezzel kapcsolatos nehézségekkel élni és így is megvalósították az álmaikat.

A történet tökéletesen kapcsolódik a spanyol divatmárka „As You Live” mottójához, amelynek a lényege, hogy megtaláljuk a mindennapokban önmagunkat. A legújabb kampányban a két híresség saját tapasztalataikról mesél: nem hagyják, hogy helyettük más határozza meg őket és ezáltal a sorsukat. A Springfield üzenete egyértelmű: te döntesz arról, ki leszel – és itt az ideje elkezdened.

Macarena és Pablo történetén keresztül a Springfield a 2018-as nyári kollekcióját is megismerhetjük. Ebben a szezonban főszerepben lesznek az élénk, színes hímzések, pom-pomok és fodrok, de emellett egyaránt az újdonságok részét képzik a csíkos ruhák és overallok. A férfi kollekció központjában pedig a pasztellszínek állnak, lenge anyagokkal és egyszerű mintákkal. A márkától megszokott stílusban egyaránt megtalálhatjuk az kényelmes irodai ingeket és a szabadidős darabokat.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=A5DX3IeWmSE

A SPRINGFIELDRŐL

A Springfieldnek 850 eladási pontja van összesen 70 országban. A divatszektorban vezető vállalkozáshoz, a  Cortefiel Csoporthoz tartozik, amely 2100 áruházzal képviseli magát 86 országban, négy márkájával: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield és Women’secret.

www.myspringfield.com

www.facebook.com/Springfield

http://twitter.com/springfieldmw

http://instagram.com/springfieldmw

www.youtube.com/canalspf

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Mítoszok a napozásról: Oszlassuk el a tévhiteket!

Glück Viktória

A legcukibb hétvégi program: megnyit a Barka Állatsimogató!

InfoPont

WonderLAB – Május

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben