InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontKiemelt tartalomTrend

MAKE UP YOUR MIND – sminkelj a fesztiválőrületre!

SMINKelj profin a fesztiválőrületre!

Idén is hirtelen robbant be a nyár és ezzel együtt a fesztiválszezon is kezdetét veszi: sorra hirdetik a jobbnál jobb szabadtéri koncerteket, gombamód szaporodnak a fesztiválhelyszínek, egyre több lehetőségünk van egy kicsit kimozdulni és megőrülni a barátokkal. Magánemberként mi is nagyon kedveljük ezt a nyári szórakozási formát, de szakmailag is nagyon érdekes számunkra a színes fesztiválkavalkád!

Nézzük is meg egy kicsit smink szempontjából a fesztiválokat: egy ilyen helyen sokféle ember megfordul, ezáltal a divat is változatos formában jelenik meg a jelenlévők öltözködésében, sminkjében, frizurájában. Van, aki tényleg makulátlanul szeretne kinézni, adott esetben figyelmen kívül hagyva a hely viszontagságos körülményeit, de akadnak olyanok is, akik nem veszik magukat annyira komolyan, és bevállalnak egy-egy merészebb sminket is.

 

„Egy fesztiválon az a szabály,
hogy nincs szabály”

Szerintünk egy fesztiválon mindent lehet. Akár olyan sminket is feldobhatunk magunkra, amit amúgy egy szürke hétköznap soha nem viselnénk. Itt a lehetőség, hogy egy picit ledobjuk a megszokás béklyóit és kalandozzunk a sminkelés színes világában. Itt az a szabály, hogy nincs szabály: lehet csillámos, köves, seprűpilla, piros, kék, zöld száj, metál, matt, bármivel próbálkozhatsz. Egyetlen tippünk az, ha úgy döntesz, hogy beleveted magad az extrémebb sminkelés világába, hogy igyekezz azt ilyenkor is tartósan feltenni, hiszen egy ilyen eseményen könnyen megázik az ember… Vízálló szempillaspirállal nem lőhetsz mellé és nem árthat a csókálló, tartós rúzs sem! A műszempillák végtelen sorából is bátran kipróbálhatsz párat, számtalan lehetőséget találsz.

Ha  a visszafogottabb megjelenés mellett teszed le a voksod, az időjárás az egyetlen szempont, amit figyelembe kell venned. Mi nyáron, a pokoli hőség miatt, nem alapozzuk magunkat, helyette csupán egy színezett hidratáló krémmel egységesítjük a bőrfelszínt. A fényesedés elkerüléséért egy púdert mindig érdemes használnunk, de megelégszünk ennyivel, ami az alapot illeti. Főleg nyáron már szép napbarnított az arcbőrünk is, és az emberek sokkal toleránsabbak a bőrhibákkal szemben (lehet, hogy a D-vitamin lelkünkre gyakorolt pozitív hatása, de elfogadóbbak vagyunk egymással, használjuk ezt ki, és legyünk magunkkal is megengedőbbek). A barna bőr önmagában is garantálja a sikert, egy dögös szemfestéssel pedig teljes lesz az ováció. Idén nagy divat a színes száj, ezzel bátran kísérletezhetünk egy fesztiválon. Számunkra a fesztiválhangulatot idén is az aranyszín és a csillám idézi, de ez ízlés dolga, hogy kinek mit jelent, milyen érzete támad a szó hallatán. Bármit feltehetsz magadra, a legfontosabb: vízálló legyen, tűrje a meleget a sminked és csókálló legyen a rúzsod!

Mutatunk is egy pár ötletet – tekintsd a képeket pusztán inspirációnak, hisz a lehetőségek tárháza végtelen. Ne fogd vissza magad, és a fantáziádat sem.

Nyári kalandra,
sminkre fel!

TOVÁBBI TIPPEKÉRT IRÁNY A SMINKLABOR OLDALA:

http://sminklabor.com

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Kakrik Anna – divat- és stílustervező

InfoPont

“A 2022-es Szigetet úgy várjuk, mint fesztivált még soha”

Szabó Ildikó

A legjobb esküvői tippek a Women’secrettől

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben