Kult
Mi van velem? – Kern András estje
  • 2021. október 12.

Lövölde tér, Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, Hé’67, Mi van velem?, Pincér-rock – nagyszerű és jól ismert dalok, remek történetek, sok-sok humor – mindez jellemző Kern András Mi van velem? című műsorára. A művész ezúttal Hernádi Juditot, Gryllus Dorkát, Tarján Zsófit és Heilig Gábort hívta vendégül.

A Kossuth-díjas színművésznek negyedszázada jelent meg első lemeze, rajta az azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. Az azóta is rendkívül népszerű albumon kívül több lemez is fűződik Kern András nevéhez. Hernádi Judittal nemcsak prózai darabokban játszik, hanem több alkalommal énekeltek is együtt, közös lemezük „Kernádi” címmel jelent meg. A rendkívül népszerű művésznő szólóban és duettben is szerepel az esten. Heilig Gábor volt a zenei vezetője a legtöbb Kern-lemeznek, számos dalának szerzője és szövegírója. A mostani est zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett énekel is. Először vendégeskedik Kern Andrásnál Gryllus Dorka, aki amellett, hogy csodás színésznő, remekül énekel, valamint Tarján Zsófi, a Honeybeast zenekar énekesnője, Hernádi Judit lánya, így meglepetés produkció is várható az esten! A dalokat Gátos Iván kiváló zenészekből álló, kibővített zenekara kíséri. A kitűnő művészek, a remek történetek, a fanyar humor mind dalban, mind prózában garancia a sikerre, a közönség régi vágya teljesül az est megvalósulásával.

The Kossuth Prize-winning actor released his first album in a quarter of a century, with the legendary song Lövölde tér. Great and well-known songs, great stories, lots and lots of humor – all this is typical of András Kern’s show. This time the artist hosted Judit Hernádi, Kátya Tompos, Zsófi Tarján and Gábor Heilig.
2021. október 25. hétfő

Olvass bele magazinunkba is:

Cimkék: