InfoPont
Mi kell egy önműködő vállalkozás felépítéséhez?
  • 2020. június 11.

Évekkel ezelőtt az önműködő vállalkozás gondolata is lehetetlennek tűnt. Most pedig ott tartunk, hogy szinte mindent tudunk automatizálni. Bárki felépítheti a saját kis automata rendszerét, ami folyamatosan termeli neki a bevételt. Ráadásul nem is annyira bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik.

Célok
Mindig a célok meghatározásával kezdünk. Amíg ezek nincsenek meg, addig felesleges bármit is tenni. Amennyiben nem tudod merre szeretnél menni, soha nem fogod tudni meghatározni, hogy jó irányba mész-e, vagy hogy egyáltalán eredményes-e amit csinálsz. Ezért már a legelején le kell ülni, és alaposan végig kell gondolni, hogy honnan hova szeretnék eljutni.
A megvalósítás pedig csak ezután kezdődik.

Biztos alapok
Ha megvannak a célok, akkor a következő lépés egy stabil alap kialakítása. Ebben az esetben a vállalkozásod weboldala lesz az. Ez lesz az a felület, ahová a potenciális ügyfeleket fogod küldeni. Ahol edukálni tudod őket, és ami ennél is fontosabb: értékesíteni.

Rendszer
Egy szép weboldal önmagában még nem jelenti azt, hogy bevételt is fog neked generálni. Építened kell egy rendszert, más néven értékesítési tölcsért (sales funnel), amin végig tudod vezetni a vásárlókat. A legjobb ebben a rendszerben, hogy akkor is bevételt generál neked, amikor éppen mással foglalkozol.

Az automatizációnak köszönhetően, bárki felépítheti
a saját kis birodalmát. Te mikor kezded?

Sarca R. Ciprian
Online marketing kivitelező
www.marketingmaker.hu
Facebook/marketingmakerm


További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba:


happy wheels