InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

Méhek Bálja – rendhagyó interaktív színházi előadása Millenárison

Méhek Bálja címmel rendhagyó interaktív színházi előadással várják a közönséget a Millenáris parkban április 22-én, a Föld napján. A különleges előadás során a társulat a méhek életébe ad betekintést.

Mint kiemelik, a méhek nélkülözhetetlen szereplői a földi ökoszisztémának. Ők porozzák be nem csak az ablakba ültetett virágainkat, de az összes, az életben maradásunkhoz fontos növényfajt is. Fontos tehát, hogy kihalásukat, létszámuk csökkenését megakadályozzuk – emelik ki a közleményben.

Mint írják, a Pro Progressione, számos rendhagyó kulturális esemény ötletgazdája ezúttal Christine Fentz dán performanszművésszel közösen tervezte meg az előadás egyedi világát, a skandináv slow-life és hygge életérzést összegyúrva a magyar népi kultúrával és a városi fiatalok természet felé fordulásával.

A résztvevők többek között megtanulhatják a méhek táncát, megismerhetik szokásaikat, megtapasztalhatják a méhek rejtélyeit.

Séta, tánc, bizalom, illatok, dallamok, tudomány és természet találkozik a másfél órás részvételi színházi előadásban, amelynek végén, egy meghitt lakomán mindenki megkóstolhatja a méhek fáradhatatlan munkájának gyümölcsét is” – olvasható a produkció ismertetőjében.

Az előadás végén egy kerekasztal-beszélgetést tartanak, ahol egyebek mellett a művészeti ismeretterjesztés lehetőségeiről lesz szó, és az érdeklődők kérdéseiket is feltehetik. A beszélgetést az esemény házigazdája, Gyárfás Dorka moderálja.

A program a Lövőház utcai Európa Pont szervezésében valósul meg, és ingyenesen, előzetes regisztrációval látogatható. Regisztrálni a https://mehekbalja.eventbrite.com linken lehet.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Thai Fesztivál a Vajdahunyad várban!

InfoPont

A kávézás rejtelmei I.

InfoPont

Itt kapható Budapest legnagyobb gyrosa, vagy ahogy ők hívják: yeerosa

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben