InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

MÁR MOST KÉSZÜLJ – MÁJUS LEGJOBB ZENEI-, ÉS GASZTROFESZTIVÁLJÁRA!

A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó idén május elején először ad otthont a Budapest Garden Party zenei-, és gasztrofesztiválnak, ahol különleges és változatos programokkal várják a minőségi zene és gasztronómia kedvelőit.

A Margaret Island mellett olyan kiváló előadók is fellépnek, mint Karácsony János és zenekara, az izlandi instrumentális banda a Mezzoforte, a világhírű brit jazz zenekar, az Incognito, valamint a svájci The Next Movement. Ezen kívül az Első Emelet és az Ocho Macho is csatlakoznak a fesztiválhoz.

Karácsony János, gitáros, énekes, zeneszerző, többszörös arany- és platinalemez tulajdonosa, a Ferm és a Generál együttes alapító tagja, valamint több mint négy évtizeden át az LGT oszlopos tagja. Alkotói filozófiája szerint „A jelenben élek, a jövőbe nézek”.

Koncertjén rendkívüli energiák, örömzene és lírai torokfacsaró pillanatok várnak ránk, miközben zenésztársaival együtt adják elő a jól ismert dalokat.

A Mezzoforte izlandi instrumentális zenekartól is fantasztikus pörgés várható. A formáció már 1983-ban lenyűgözte a világot a „Garden Party” című kislemezével, azóta is kreatívan és izgalmasan keveri a különböző játékstílusokat. Muzsikájuk inspiráló és lenyűgöző, a koncerten hatalmas élettel teli buli várható.

A világhírű brit jazz zenekar, az Incognito igazi adrenalinbombával készül a fesztiválra.

A  zenekar  több  mint  harminc  éve  a legmagasabb hőfokon izzómuzsikával és pazar muzikalitással nyűgözi le a közönségét. Jean Paul „Bluey” Maunick, a zenekar lelke, hamisítatlan jazzt fecskendez a rajongóiba.

A svájci The Next Movement méltán érdemelte ki az „Európa legnézettebb funk zenekara” címet a mély groove-jával és pocket-jével. A funky trió kirobbanó élő show-val, kiváló zenészi képességekkel és laza humorával érkezik Budapestre, hogy itt is lebilincselje a groove- rajongókat. Vérpezsdítő és lendületes koncertélményt ígérnek.

A 20 éves Ocho Macho zenekar is színpadra lép a Zenei-Gasztrofesztiválon, mint az ország egyik zenei hangulatfelelőse. A háromszoros platinalemezes zenekarolyan nagysikerű slágerekkel készül, mint a „Jó nekem” vagy az „El Mundo Fantástico”, így garantáltan felpezsdíti majd a közönség hangulatát.

Az Első Emelet, a ’80-as évek utánozhatatlan zenekara, májusban káprázatos koncerttel várja rajongóit a Városligeti Műjégpályán. A több mint egy millió eladott lemez, köztük arany- és platinalemezek gazdag örökségével a zenekar egy gyors időutazásra invitál minket a ’80-as évekbe. A „Csakazértis szerelem”és az „Édes évek” mai napig ikonikus slágerek a többi jól ismert dallal friss hangzásvilágban idézik fel fiatalságuk emlékeit.

Az alapítótagok fiatal zenészek összefogásával készülnek egy gigajó bulira, bizonyítva, hogy a zene időtlen.

A Zenei-Gasztrofesztivál elhozza az ínycsiklandó gasztronómiai élvezeteket és feledhetetlen zenei élményeket egy olyan rendezvény formájában, ahol a minőségi zene és kifinomult gasztronómia egyszerre kerülnek előtérbe egy igazi pazar környezetben.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben