InfoPont Ajánló Magazin
Balaton

A legmenőbb Balatoni teraszok

Rege Cukrászda
Tihany

Az apátság cukrászdája a felkelő Nap fényében – az aranyhídban – úszó teraszon a félsziget legszebb panorámájával várja a látogatókat. 2018-tól szezonálisan már melegételek, reggelik és fő fogások is találhatók étlapunkon. Páratlan kilátású teraszunk és   meghitt hangulatú belső termünk kiválóan alkalmas családi összejövetelek, céges találkozók lebonyolítására. Szeretettel várjuk mind a csoportos, mind az egyéni vendégeket.

8237,  Tihany, Kossuth L. u. 22.        Telefon: 20/550 8605        Facebook: Apátsági Rege Cukrászda        Insta:@apatsagiregecukraszda


Spoon Il Mercato
Balatonakarattya

Itália utcáin sétálva szembesül az ember az olasz zsibongással, a piac visszaadhatatlan hangulatával. Az il Mercato kerthelyisége a Balaton partra varázsolja vendégeinek ezt a napsütötte, élettel teli, nyüzsgő világot! A jó ételek zamata a minőségi alapanyagokban rejlik és ezt persze az olaszok pontosan tudják. Gyerekeknek cölöpház és focipálya, felnőtteknek autentikus Toszkán borospince sonkával és sajttal! Családias környezet és fatüzelésű pizza kemence várja az olasz konyha elkötelezettjeit egész nyáron Balatonakarattyán.

8172, Balatonakarattya, Rákóczi. u. 44.     Telefon: 88 / 656 470     Facebook: spoonmercato     www.ilmercato.hu


Horváth-Ház
Balatonfüred

A hely, ahol egyszerre van jelen az elegancia és a könnyed kényelem, a kultúra és az élvezetek, a kikapcsolódás és az elmélyülés. A pince több száz éves rusztikus téglafalaival, a megvilágított boltívekkel és a terasz kellemes hangulatával az étterem meghatározó gasztró-pontja Balatonfürednek. Friss alapanyagok, a balatoni régió remekeit felvonúltató konyha, kiemelkedő színvonal -ez a Horváth-Ház. Élvezd a csodálatos napsütést a teraszon egy zamatos száraz riesling vagy egy finoman gőzölgő cappuccino társaságában.

8230, Balatonfüred, Gyógy tér 3.     Telefon: 30 / 458 7778      Facebook: HorvathHazBorgaleria     www.horvath-haz.hu


Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Csekkold a teljes képet: a legszebb 360°-os kilátások a Balaton körül!

Zalai Mariann

Veszprém megyéből 8 osztályt is díjaztak „Az én kertem” c. rajz- és videópályázaton

Glück Viktória

Gasztrohegy – vigyünk színt a novemberbe!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben