InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Lángoló szenvedély évek múltán is

Hogyan tarthatjuk életben a tüzet egy hosszútávú kapcsolatban?

Minden év februárjában, Bálint és Valentin napján a szerelmet és a szeretetet ünnepeljük, mégis az év egyik legmegosztóbb ünnepének mondható. Sokan önfeledten, a szerelem mámorában töltik, mások viszont az év legrosszabb napjának titulálják. Nem gondolnánk, de sok esetben a tartós kapcsolatban élőknek sem a legboldogabb napjuk ez, hiszen ilyenkor a legtöbben óhatatlanul is mérlegelésbe kezdenek. Hol vannak a régi szép idők? Hova tűnt a szenvedély? -kérdik maguktól, pedig sok esetben olyan apróságok segítségével is újra fellobbanhat a szikra, mint például egy érzéki illat. A szerelem ünnepe alkalmából az AVON szakértői összegyűjtöttek néhány tanácsot, arra vonatkozóan, hogyan lehet a szerelmet és a lángoló szenvedélyt újra fellobbantani és hosszú évekig fenntartani, hogy a Valentin nap újra igazi ünnep lehessen.

Szeressük önmagunkat!

Az évek múlásával sokan elfeledjük szeretni önmagunkat, amely észrevétlenül kapcsolatunk ellaposodásához vezethet. Természetes, hogy ahogy idősebbek leszünk megváltozik testünk, bőrünk, hajunk és akár a személyiségünk is, de fontos látnunk, hogy párunkkal együtt változunk. Együtt érünk, együtt fejlődünk, együtt tanulunk és együtt formálódunk. Önmagunk szeretete mindennek az alapja, ha meg tudunk békélni saját változásinkkal, úgy könnyebben tudjuk majd elfogadni és gyönyörűnek látni párunk változását is. Az elfogadás, az önbizalom és a magabiztosság mindannyiunkat szebbé és vonzóbbá varázsol!

Ne hanyagoljuk el az elismerő szavakat!

A két ember közötti vonzalom alapjai az önbizalom és az ebből eredő pozitív kisugárzás. Önmagunk szeretetén túl fontos, hogy igyekezzünk párunk önszeretetét és önbecsülését is fokozni, amelyhez a legrövidebb út a bókokon és elismerő szavakon át vezet. Akkor fogjuk jól érezni magunkat egy kapcsolatban, ha képesek vagyunk párunk szemén keresztül is pozitívan látni magunkat, ha elhisszük, számára mi tökéletesek vagyunk. Ne fukarkodjunk a dicsérettel, bókoljunk, ha jól néz ki, dicsérjük meg eredményeit, köszönjük meg fáradozásait és ismerjük el mindennapos munkáját, amelyet értünk tesz. Néhány elismerő szó mindenkit pozitív energiával és magabiztossággal tölt el, így fokozva a szeretetet, és a testi és lelki vonzalmat egyaránt.

Ne becsüljük alá az apró figyelmességek erejét!

Ahhoz, hogy a tűz és a szerelem újra fellángoljon elengedhetetlen, hogy mind a két fél úgy érezze, fontos a másiknak. A legtöbb tartós kapcsolatra jellemző probléma, hogy a felek csak ünnepnapokon kényeztetik el egymást, holott a rendszeresebb, de kisebb figyelmességekkel hatékonyabban fenn lehet tartani a romantikus érzéseket. Legyünk kedvesek és figyelmesek párunkkal a mindennapok során is, segítsünk neki a házimunkában, vagy ajánljuk fel, hogy főzünk neki vacsorát. Nem kell nagy és drága dolgokra gondolnunk, egy reggeli kedves üzenet a hűtőre ragasztva nem kerül semmibe, de hosszú ideig elraktározódik az ember lelkében.

Nosztalgiázzunk!

A régi szép idők felidézése minden párt közelebb hozhat egymáshoz. Ha úgy érezzük kicsit elszaladt felettünk az idő és régóta nem történt velünk semmi izgalmas, keressünk elő néhány régi fotót és elevenítsük fel legboldogabb, legszórakoztatóbb közös pillanatainkat, amelyeket együtt éltünk át. A nosztalgiázás visszarepíthet bennünket akár kapcsolatunk elejére is, amikor még lángolt a szenvedély közöttünk és újra átélhetjük a fiatal szerelem szikrázó pillanatait.

Szervezzünk randikat, közös programokat

Kapcsolatunk felmelegítéséhez a szép emlékek felidézése mellett elengedhetetlen, hogy folyamatosan újabb és újabb közös élményekkel gazdagodjunk. Ne hagyjuk, hogy kapcsolatunk ellaposodjon, unalmassá váljon, hiszen közös élmények és együtt megélt különleges pillanatok nélkül a tűz is könnyen kihunyhat. Amennyiben van rá lehetőségünk, bízzuk másra a gyerekeket és szervezzünk randevúkat, közös programokat, amelyek kettőnk összetartozását erősítik, amelyeken csak egymásra tudunk figyelni, így még közelebb kerülve szerelmünkhöz.

A meghitt környezet és az illatok ereje

Nem is sejtenénk, hogy környezetünk milyen mértékben tudja befolyásolni gondolatainkat, érzéseinket és vágyainkat. A közös otthonunkat alakítsuk ki úgy, hogy az mind a kettőnknek sokat jelentsen. A szobákba lépve járjon át bennünket a szeretet és a gondoskodás, amely összetart minket már sok-sok éve. Ezek mellé pedig alkalmanként csempésszünk egy kis erotikát és szenvedélyt is a légkörbe például egy vadító parfüm segítségével! Gondoljunk csak bele, ha megérezzük a frissen sült kenyér illatát, azonnal megkívánjuk. Miért ne lehetne ez így egy jól kiválasztott parfümmel is? Az Avon Attraction Desire illatpárosa pontosan ebben segít nekünk. Illatával újra lángra lobbanthatjuk a tüzes szenvedélyt! Stimulálja az érzékeket és visszahozza életünkbe a vágyakozást. Több mint egy illatpáros, az izgalmas „tűz akkord” mámorító, füstölt cseresznyeelixírrel segít újra felszítani a vágyat kettőnk között. Az Attraction Desire for Her parfüm a feketecseresznye mellett, arab jázmin és aranyló ámbra jegyeivel ruházza fel viselőjét, míg az Attraction Desire for Him kölni nőszirommal hevíti fel a fekete cseresznye és az izgalmas ámbra ellenállhatatlanul férfias elegyét.

Ne gondoljuk, hogy ami régi az unalmas is! Dolgozzunk tudatosan kapcsolatunkért, tartsuk fenn a szerelmet, a tüzet és a szenvedélyt, váljunk újra fontossá egymásnak és higgyük el, ha mind a ketten akarjuk, nem kell sok év után sem lemondanunk a szerelemről és a csábító pillanatokról!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Körülnéztünk a szempillaspirálok háza táján

Glück Viktória

2022 a mi évünk! 4+1 tipp a hatékony évkezdéshez

Glück Viktória

Pompázz az ősz legtrendibb árnyalataiban!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben