InfoPont Ajánló Magazin
ÉletmódInfoPont

5+1 tipp, hogy idén is különleges legyen a Valentin-nap

Bár étterembe, kávézóba vagy moziba idén sajnos nem mehetünk, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne teljes a Valentin-nap! De hogyan? A Dreher Sörgyárak/Dreher Gold összegyűjtötte a legjobb tippeket közös reggelitől kaparós térképig. Romantikára fel!

Ismered Geoffrey Chaucer, 14. századi költő Madárparlament című művét? Ő kapcsolta össze először Szent Bálint (Valentinus) napját a szerelem ünneplésével: „Szent Bálint napján minden madár társat választ”. A műben azt írja, a Római Birodalomban a katonák szolgálati idejük alatt nem házasodhattak meg, csak annak leteltével. Bálint titokban adott össze keresztény fiatalokat, köztük katonákat a kedvesükkel, és még egy csokor virágot is szedett nekik a saját kertjéből!

A világ sokat változott az elmúlt 6 évszázadban és a katonáknak nem kell titokban összeházasodniuk kedvesükkel. A tavalyi évben azonban nagyot fordult a világ, jelenleg nem mehetünk moziba vagy ihatunk meg egy kávét a belvárosban. Ez azonban ne akadályozzon meg abban, hogy pároddal megünnepeljétek a Valentin-napot! A Dreher Gold összegyűjtött néhány tippet arra, hogyan lehet idén is felejthetetlen a szerelmesek napja: 

1.       Közös reggeli, akár online is
Rendeljetek reggelit kedvenc éttermetekből vagy pékségetekből házhozszállítással, és kezdjétek közösen a napot! Terítsétek meg szépen az asztalt, vagy csak huppanjatok le pizsamában a kanapéra amíg lefő a kávé, megérkezik a reggeli. Ha külön éltek, akkor csak annyi a teendő, hogy két különböző címre kéritek a szállítást, egy videochat alkalmazás segítségével pedig máris együtt lehettek! 

2.       Egy könyv rólatok
Manapság telefonon, tableten vagy laptopon szoktunk fotókat nézegetni. Mennyivel másabb így, mint a régi fotóalbumokban? Biztosan sok szelfit és közös képet készítettetek az eddig együtt töltött hónapok, évek alatt és milyen jól mutatnának ezek egy fotókönyvben vagy emlékalbumban! A kézzel fogható emlékeknek nincs párja és gondolj bele, milyen szuper lesz visszanézni ezeket néhány év múlva! 

3.       Aranykorát éli az online streaming szolgáltatás
Ha már unjátok a tévénézést, a társasjátékokat vagy a nagy sétákat és szerettetek együtt színházba járni, akkor rengeteg élő és már felvett online előadás közül választhattok. Sok magyar színház weboldalán találtok előadásokat és jegyinformációkat, a gyűjtőoldalak pedig eltérő színházak előadásait streamelik. A magyar előadásotokon túl a jó angolosok a Broadway klasszikus és modern előadásait is megnézhetik. 

4.       Kifogyhatatlan randi tippek
A kaparós térképeket már jól ismerjük, a poszterek azonban még nem terjedtek el. Számtalan típust lehet kapni, Valentin-napi ajándékként azonban a randitippes a legmegfelelőbb. Minden héten az adott napon együtt lekapartok egy rubrikát, és meg is van a hétvégi program! Ha pedig a jelenlegi helyzet ezt nem engedi, akkor rakjátok el tartalékba, így lesz mit csinálni a következő néhány hónapban. 

5.       Vedd meg neki azt, amire régóta vágyik
Ha tudod valamiről, hogy nagyon szeretné megkapni, de karácsonykor lemaradt az ajándékai közül, és szülinapjára is mást kapott, akkor itt a remek alkalom! Lepd meg most azzal a könyvvel, csavarhúzókészlettel vagy akár online tanfolyammal, amit régóta szeretne, de még nem vette meg magának. Abban az esetben, ha nem tudod, hogy mire vágyik a leginkább, akkor puhatolózz és derítsd ki! 

5+1 Úgy mutasd ki érzéseidet, ahogyan szeretnéd
Nem szükséges egy csokor vörös rózsával vagy szívecskés képeslappal meglepned a párod, hogy lássa, szereted. Ha már régóta együtt vagytok, akkor jól ismeritek egymás szeretetnyelvét, így pontosan tudja a szerelmed, hogy akkor is szereted, amikor nem lehettek együtt, vagy amikor rossz kedvvel ébredsz. A Dreher Gold Facebook matricáival és Instagram gifjeivel online és egyedi módon is ki tudod fejezni érzéseid, és nem csak Valentin-napon! 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Film!Film!Film!- Parázs a szívnek

Zalai Mariann

Valentin nap – Egész máskor, egész máshogy!

Bala

Keresik a magyarok kedvenc házi süteményeit

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben