InfoPont Ajánló Magazin
Hasznos

Kutyák, rendezvények, jótékonyság

Petrus Krisztina a televíziós munkái mellett kutyás rendezvények és jótékonysági feladatok megszervezését végzi az Ebugatta szervezet égisze alatt. Erről mesél nekünk.
Pulik között nőttem fel, a Pásztortűzvirág kennellel kezdődött a kutyás életem, Szutyi szőrébe kapaszkodva tanultam meg járni, és 1996 novemberében csendült fel először az Ebugatta főcím dal, a „Ha van kutyád, közénk tartozol” a televízióban, mely közel húsz évig heti rendszerességgel szólt a kulturált és felelős állattartókhoz, édesanyám, Harcsás Márta haláláig. Azóta pedig több tízezer fős online közösséggé alakultunk.

Mivel én sok jótékonysági munkát vállalok, amivel állatvédő szervezeteket támogatok, műsorvezetőként egyszer „EbugattaKriszti”-ként lettem bemutatva, ami természetesen rám ragadt. A szeptember tele lesz szuper kutyás programokkal, mindegyikben közös, hogy jótékonysági és én is részt veszek bennük. Az Ebugattások éves találkozója, a saját rendezvényem 8-án lesz Gödöllőn a városi napok keretén belül, ahol több állatvédő szervezetnek gyűjtünk. Lesz kutya szépség- és gyorsasági verseny, és mellette természetesen, tanácsadás mindenféle kutyás témában. Itt a szinte mindennapos online baráti kapcsolatok „életre kelnek”, és azokkal a kutyákkal és gazdákkal személyesen találkozunk, akik közösségem tagjai. Előtte való nap, 7-én kerül megrendezésre a Westie Rescue Hungary éves születésnapja, ahol minden évben több száz mentett hegylakó jön össze. Augusztus 22-én Szolnokra invitálok mindenkit, ahol a II. TopDogs Házikedvenc Vizsgán kiderül, mennyire szófogadó a kutyája. Aug. 28-29-én kerül megrendezésre az első DogAtlon, ami egy olyan nehezített terepfutás, melyet Rákóczi Renáta kick-box világbajnok extrémsport vetélkedőműsorban szerzett tapasztalatai alapján álmodott meg az Akela Kutyaiskola csapata.
Ezt szintén összekötötték jótékonysággal, hiszen az egyéni és csapat versenyek mellett lesz jótékonysági futam is, amiben árva kutyusokkal mutatják meg sportolók, neves közéleti személyiségek, hogy mire képesek együtt, így remélve, hogy gazdit találnak nekik.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Súlyos beteg gyermekeknek gyűjt a Budapest Park – segíts Te is!

InfoPont

A magyar munkavállalók szeretik, ha munkahelyük jótékonykodik

InfoPont

Budapest Voices: jótékonysági főzés az Unicef javára

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben