InfoPont Ajánló Magazin
AjánlóKiemelt tartalom

Közterületen vagyunk otthon (x)

közterület tábla

A KROC Kft. 1996. óta foglalkozik főtevékenységként közterületi médiával. Országszerte több mint 1750 saját felülettel rendelkezik, melynek 95 %-a óriásplakát (12 m2) méretű reklámtábla. A KROC hálózata teljes Magyarországot lefedi, a fővárosban és minden megyeszékhelyen hangsúlyosan jelen van közterületi felületeivel. A cég vezetőjével beszélgettünk.

Milyen lehetőséget biztosítanak egyedi igények kiszolgálására?

Cégünk alapvetően a közterületen hirdetni szándékozó cégeket igyekszik kiszolgálni teljes körűen. Akár tartós, akár óriásplakát reklámtáblán óhajt megjelenni az ügyfél, minden esetben testreszabott ajánlatot kap. Időnként előfordul, hogy az adott útszakaszon nincs szabad táblánk, de szívesen építünk újat kizárólag a megrendelő igényei szerint akár hosszú távú bérletre is. Természetesen mind a helyszín felkutatása, engedélyeztetése, gyártás, kihelyezés, a grafika megtervezése, legyártása és kihelyezése akár több éves garanciával is a mi dolgunk. Ügyfelünknek csak választania kell a felajánlott alternatívák közül.

Milyen módon gondoskodik a cég a reklámfelületek karbantartásáról és tisztításáról, hogy azok mindig megfelelő állapotban legyenek?

Egy új tábla megépülését követően a felület bekerül a rendszerünkbe és havonta min. két alkalommal minden táblánkat a helyszínen leellenőrizzük több szempont alapján (általános műszaki állapot, felület sértetlensége és állapota, esetleges zöldtakarás stb.). Bármilyen rendellenesség esetén a táblát vagy a plakátot azonnal javítjuk.

Tábláink kb. egyharmada ún. tartós tábla, ami azt jelenti, hogy a hirdető nem 1 hónapra hanem hosszabb időszakra (1-2 év) veszi bérbe a táblát, és értelemszerűen nem papírplakát kerül a reklámfelületre, hanem műanyag fólia vagy ponyva. Megrendelőink igénye szerint 1, 2 vagy akár három év garanciát is nyújtunk az ilyen felületeinkre, hogy biztosan lehessenek benne, hogy üzenetük ugyanolyan kiváló minőségben fog látszani hosszú ideig, mint amikor kihelyeztük.

Mennyire rugalmasak a szolgáltatások például kampánymegbízások esetén?

Akciós hirdetés vagy ügyfelünk jelzése esetén tábláinkat térítésmentesen letakarjuk a kampány végeztével. Miután az óriásplakát kampányok lebonyolítását teljes körű szolgáltatással végezzük, – ami tartalmazza a hirdetés kreatív tervezését, a plakátok legyártását, kiragasztását és ellenőrzését is – így maximális rugalmassággal tudunk hirdető partnereink egyedi igényeihez igazodni. A rugalmasságon kívül a gyorsaságot is kiemelném, hiszen munkatársaim minden ajánlat kérésre legkésőbb 2 munkanapon belül válaszolnak.

Milyen szempontok alapján ajánlanak közterületi megjelenést?

Tábláink kizárólag a legforgalmasabb főútvonalak mentén kerültek elhelyezésre, a telepítésekkor elsőrangú szempont az útszakasz közlekedési forgalmi adata.

Célunk, hogy ügyfeleink számára a legjobb hirdetési formákat, lehetőségeket biztosítsuk, közterületi média megjelenések tervezésével, vásárlásával. költséghatékony módon. Szolgáltatásunk sokrétűségének és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően valóra váltjuk köztérre álmodott elképzeléseit illetve új ötleteinkkel támogatjuk partnereinket céljaik elérésében.

Kroc Kft.
1021 Budapest, Budakeszi út 51/D.
Telefon: 06 1 392 3261
https://hirdetes-reklam-reklamtabla.hu/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben