InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomKult

Kortárs találkozások – Fedezd fel és ismerd meg Budapest művészetét, művészeit!

Művészeti sétagaléria- és műteremlátogatással, tárlatvezetéssel

Megdobban a szíved a művészet szó hallatán? Mindig is szerettél volna betekintést nyerni ebbe a különleges világba? Ha a válasz igen, akkor nagy lelkesedéssel várunk Téged is a Resident Art Budapest Kortárs találkozások nevű művészeti sétájára!

Sétánk bevezetés a kortárs művészet és műtárgypiac nagyon is különleges és a legkevésbé sem érthetetlen világába. Programunk során a kortárs kiállítóhelyekkel és azon belül a legújabb művészeti irányzatokkal, műfajokkal, trendekkel szeretnénk megismertetni a művészete fogékony és az iránt lelkesedő látogatóinkat. A kiállítások értelmezése szakértő segítségével történik, így fedezzük fel a galériákat, műtermeket, ami pedig a sétánk fénypontja: megismerkedhetünk magukkal a művészekkel és betekinthetünk világukba, az alkotás folyamatába. Állandó programjaink alkalmával egy-egy budapesti képzőművész műtermébe és két-három kortárs kiállítóhelyre látogatunk el közösen!

Kortárs találkozások péntekenként 16 órától változó helyszíneken

Resident Art Budapest – Tours & Showroom

www.residentart.com

www.facebook.com/ResidentartBudapest

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

BAUHAUS100. PROGRAM A MÁNAK a Ludwig Múzeumban

InfoPont

Kiállítással idézi meg a Régi Műcsarnok történetét a Képzőművészeti Egyetem

Glück Viktória

Budapesti Illusztrációs Fesztivál

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben