InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Könyvesbolt nyílt a MagNet Bank újbudai fiókjában

A MagNet Magyar Közösségi Bank örömmel jelenti be, hogy az újbudai fiókjában mostantól otthont ad a Jó Könyvek könyvesboltnak, mely nem csupán webshop átvevőhelyként, hanem helyszíni vásárlásra alkalmas könyvesboltként is működik a fiókban.

A Jó Könyvek könyvesboltban az összes könyvet a borítói árnál 20%-kal kedvezőbb áron lehet megvásárolni, a Bank ügyfeli pedig további előnyökhöz juthatnak, hiszen minden MagNet bankkártyával történő helyszíni fizetés esetén +5% extra kedvezményt biztosít a könyvesbolt. Így a MagNet Bank ügyfelei összesen 25% kedvezményben részesülhetnek, miközben a kártyahasználatukkal egy civil szervezetet is támogathatnak. A MagNet Segítő Bankkártyával ugyanis a Bank minden kártyás vásárlás után automatikusan támogatja az ügyfél által választott társadalmi szervezetet.

A Jó Könyvek könyvesbolt és a MagNet Magyar Közösségi Bank újbudai fiókja azonos nyitvatartással várja az érdeklődőket, hétfőtől csütörtökig 8:00-16:00, pénteken pedig 8:00-15:00 között.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben