InfoPont Ajánló Magazin
InfoPont

Könyv NEKED – Szemptember

Chandler Baker: Ne add tovább!

Sloane, Ardie és Grace évek óta a Truviv nagyvállalatnál dolgozik jogászként. A vezérigazgató hirtelen halála után úgy tűnik, hogy a főnökük, Ames veszi át az egész cég irányítását. Mindannyiuknak más a kapcsolata a férfival, akiről mindig is sok pletyka keringett amiatt, ahogyan a nőkkel bánik. Ezeket a szóbeszédeket sokáig a szőnyeg alá söpörték, s elhallgatták azok előtt, akik döntési helyzetben voltak. Amikor azonban Ames kikezd az egyik új munkatársukkal, úgy határoznak, betelt a pohár, és nem hagyják annyiban a dolgot.

A Ne add tovább! provokatív, felkavaró és bátor thriller arról, hogy a nőknek milyen lehetetlen csapdahelyzetekkel kell nap mint nap szembenézniük otthon és a munkahelyükön egyaránt – csak azért, mert nők.

Libri Kiadó


Tittel Kinga: A Duna kincsei

Ha szeretnél többet is megtudni a Dunáról, ha érdekel a magyarországi hajózás története, vagy az elfeledett dunai szakmák, illetve minden, ami Európa leghosszabb folyójával kapcsolatos, ez a könyv épp Neked szól!
A Mesélő Budapest zsebkönyv-sorozatának második része, csodálatos körutazásra invitál: megmártózhatunk a régmúlt Duna-fürdőkben, kileshetjük a dunai aranyászok titkát, végül megpihenhetünk egy Buchwald-székben a csodálatos szőke – ám Strauss óta kék – Duna partján, hogy előkapjuk a zsebünkből A Duna kincseit, és onnan folytassuk egyedülálló felfedezőutunkat!

Kolibri Kiadó


Lucy Foley: Vadászparti

Pszichothriller, Sunday Times No.1 bestseller.

MINDENKIT MEGHÍVTAK. MINDENKI GYANÚS. ÉS MINDENKI ERRŐL BESZÉL.

Az isten háta mögötti vadászlakban, Skócia erdőségeinek mélyén összegyűlnek a régi barátok egy fergeteges szilveszteri partira. A szépség, A tökéletes pár, A rapszodikus alkat, Az újdonsült szülők, A hallgatag, A belvárosi srác, A kívülálló, Az áldozat. Nem baleset volt – gyilkosság történt. Barátok között. Lucy Foley írt már három regényt, amelyeket tizenhat nyelvre fordítottak le, de ez az első thrillere, és A vadászparti sikere minden képzeletet felülmúlt, világszerte több mint negyven kiadásban kapható, és hosszú időre kibérelte magának az eladási listák csúcsát.

21. Század Kiadó


Rubik Ernő: A mi kockánk

A MI KOCKÁNK a rejtvényekről szól. A rejtvény nem egyszerű játék, hanem egyenes út az emberi kreativitás felé. Olyan készségeket aktivál mindannyiunkban, mint a koncentráció, a kíváncsiság, a játékosság, a megoldás keresésének vágya.

A mi kockánk – mely a világ számos pontján a magyar kiadással egy időben jelenik meg – tanulságos utazásra invitálja az olvasót a matematika, a pszichológia, az oktatás, a képzőművészet, a design, az építészet és a popkultúra területén. Elgondolkodtató, magával ragadó, álomszerű kirándulás ez modern korunk egyik legkülönlegesebb kreatív elméjével.

Libri Kiadó


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Nyárindító KönyvNeked

Glück Viktória

Karácsonyi könyvajánló gyerekeknek

Glück Viktória

KönyvNEKED – Március

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben