InfoPont Ajánló Magazin
ajánló 2InfoPont

Könyv neked – Mit olvassunk a parton pihenés közben?

Talán nincs is jobb annál, mint egy frissítő csobbanás és egy „balatoni” hekk elfogyasztása után az árnyékban ejtőzni egy jó könyvvel. Nincs ötleted, hogy mit olvass? Mutatjuk. 🙂

Richard Osman: A csütörtöki nyomozóklub | Agave Kiadó

Egy békés nyugdíjasotthonban négy barát minden csütörtökön összeül, hogy megoldatlan gyilkossági ügyekről beszélgessenek. Amikor kegyetlen gyilkosság történik a faluban, a nyomozóklub tagjai hirtelen egy aktív nyomozás közepébe kerülnek. S bár közel járnak a nyolcvanhoz, van pár trükk a tarsolyukban, amire senki sem számít. A csütörtöki nyomozóklub több mint 1 millió példányos eladásával 2020 legnagyobb debütálása lett, hosszan vezette a sikerlistákat, a filmjogokat pedig Steven Spielberg vette meg.


Fiala Borcsa: Vele tűrök, vele szenvedek | Jaffa Kiadó

Fiala Borcsa ízig-vérig mai „egypercesei” rólunk szólnak, amint párkapcsolatok útvesztőiben bukdácsolunk, kapcsolódni igyekszünk, hogy aztán szenvedjünk a kötelék szorításától. Hősei életközepi válságokban, félrecsúszott házasságokban, friss szerelmekben és bonyolult családi viszonyokban igyekeznek jól-rosszul helytállni, elrejteni gyengeségüket, félelmeiket, olykor megalkuvásaikat. A szerző görbe tükröt tart esendő szereplői elé, de nem hiányzik belőle az empátia és a humor, írásait olvasva így sokszor egyszerre sírunk és nevetünk…


Vadas Zsuzsa: Hátizsákomban a glóbuszom | Centrál Kiadó

Vadas Zsuzsa újságíró több, mint 60 éve járja a világot. Keresztülutazott Afrikán, Ázsián, Amerikán és Európán. Jól érezte magát a maszájok társaságában, lakott az őserdők lombos fái között, igluban, vagy éppen a legelegánsabb luxushotelekben. Könyvében nem csak arra ad tippeket, hogyan járjuk be a világot, de arra is, hogyan kereshetjük fel az ismeretlen, ma még turisták által kevésbé látogatott területeket. A történetek mellett ízelítőt kaphatunk az orosz, francia és olasz konyha remekeiből is.


Kay Bratt: Varázsolj haza! | Libri Kiadó

Cara Butter egy hátizsákkal és mindössze néhány dollárral a zsebében barangol az utakon. Problémákkal teli gyermekkor, alkalmatlan nevelőszülők, a gyámügyi hivatalok és a gyermekotthonok kietlen világa – Cara mindezeknek hátat fordítva kel útra egy jobb élet reményében. Floridába indul, hogy megnézze kedvenc írója, Ernest Hemingway otthonát, út közben pedig társául szegődik Hemi, a kóborkutya. Cara kezdetben úgy gondolja, az utolsó, amire szüksége lehet, egy kutya, ám ember és állat hamar szövetségesei lesznek egymásnak.


Vékony Blanka, Dr. Mák Erzsébet, Balogh Lívia: Kutya jó étrend – Kutyatáplálásról nem csak kezdőknek | Boook Kiadó

A könyv szerzői maguk is 6 boldog kutya büszke gazdái, emellett kiváló dietetikusok, így a könyvben nemcsak 54 kutya jó finomság, de sok-sok hasznos kutyadietetikai ismeret is megtalálható kedvenceink megfelelő és kiegyensúlyozott táplálásához. A házilag készült ételeknél nincs is jobb. Ha mi főzzük meg négylábú kedvencünk napi eledelét, saját magunk választhatjuk ki az alapanyagok forrását és minőségét, így sokkal változatosabban, egészségesebben, és legfőképpen kutyánk igényeire szabva tudjuk táplálni őt.

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Gyermekkönyvekkel a végtaghiányos gyermekekért

Glück Viktória

KönyvNeked – A Sex Pistols igaz története

Glück Viktória

KönyvNeked – Könyvajánló hölgyeknek

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben