InfoPont
Könyv NEKED – Augusztus
  • 2020. augusztus 6.

A szabadság nyomában – Harry és Meghan-egy modern királyi család

Amikor kipattant a brit királyi herceg és az amerikai színésznő románcának híre, a világ szinte csak rájuk figyelt, a média fokozott érdeklődéssel követte az eseményeket. A szabadság nyomában révén most először tekinthetünk a szalagcímek mögé, feltárva Harry és Meghan közös életét, eloszlatva a sok pletykát és félreértést, melyekkel a párnak meg kellett küzdenie. Omid Scobie és Carolyn Durand a brit királyi család programjairól tudósító újságírócsapat tagja, így náluk jobban kevesen ismerhetik a fiatal pár életét. Scobie és Durand interjúkat készítettek a párhoz legközelebb álló emberekkel, így egy egyedülállóan őszinte, közeli és lefegyverző portrét készítettek egy magabiztos, befolyásos, forradalmi gondolkodású párról, akik nem féltek szakítani a hagyományokkal.

21. Század Kiadó


Jeff Abott:
Nem akarod tudni

A csendes texasi kertváros parkjában holtan találják Danielle Robertset, a közösség sikeres, szeretett és megbecsült örökbefogadási tanácsadóját, aki számos helyi családnak hozta el a szülői lét örömét. Danielle halála az egész kisvárost megrázza. Pollitték mindig is sziklaszilárdan hittek abban, hogy családi kötelékük megbonthatatlan. Ám amint a nyomozás során Danielle életének sokkoló igazságai a felszínre törnek, a család tagjai lassan szembesülnek a többiek titkaival, ami próbára teszi a másik iránti elkötelezettségüket.

A The New York Times sikerszerzőjének legújabb regénye feszültségekkel teli, fojtogató légkörű, vérbeli pszichothriller egy kisváros sötét oldaláról és egy tökéletesnek hitt család régóta rejtegetett titkairól.

Jaffa Kiadó


Fiala Borcsa:
Drill – Minden lapnak három oldala van

Fiala Borcsa, a népszerű WMN online magazin főszerkesztője új regényében kíméletlenül világít rá a kapcsolatok törékenységére. Fájóan ismerős élethelyzetekből felépülő könyve azt a kérdést feszegeti, vajon meddig tartható fenn egy család a megszokásokra és a rutinra építve?

András, negyvenes férfi, szép karrier, feleség, két gyerek – minden, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Ő azonban egy ideje mégsem elégedett. Judit, a feleség számára a család mindenek felett áll, ennek rendeli alá az egész életét. Réka, céltudatos, erős és okos nő, amikor megismerkedik a munkahelyén Andrással, hamar észreveszi, hogy a régóta házasságban élő üzletember fejét valószínűleg nem lehet olyan nehéz elcsavarni…

Libri Kiadó


Iklódi Dóra:
Cukormentes édességek

Hogyan álmodjuk újra úgy 53 népszerű desszert receptjét, hogy azokat az inzulinrezisztenciával és cukorbetegséggel küzdők is bátran fogyaszthassák? Iklódi Dóri, a Wander. Food. Wonder bloggere és a Cukormentes örömök című sikerkönyv szerzője, ezúttal nem kevesebbre vállalkozott, mint arra, hogy a piskótáktól kezdve a pitéken, tortákon, édes és sós aprósüteményeken át a krémekig és lekvárokig olyan finomságokat mutasson be legújabb könyvében, amelyek amellett, hogy a hétköznapokon és az ünnepnapokon is szépen megállják a helyüket, kellő nosztalgiával a nagyi jól bevált receptjeit is megidézik. Aki elbizonytalanodna az alapanyag-használatban vagy a szénhidrátszámolásban, annak dietetikus szakértő tanácsai segítenek eligazodni a sütés előtt.

BOOOK Kiadó


További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba:

Cimkék: