InfoPont Ajánló Magazin
Kult

KoncertNEKED!

Queen Tribute Symphonic Koncert
Dec. 19.
Papp László Budapest Sportaréna

Budapestre érkezik a Queen esszenciáját a maga monumentalitásában tökéletesen életre keltő Queen Rock and Symphonic Show! Az koncert egy ízig-vérig rockzenei esemény, amelynek különleges hangulatért egy szimfonikus zenekar, az intenzitásért egy komplett rock-formáció, az énekért pedig a WEST END musical világszínvonalú énekesei felelnek majd. A legnagyobb slágerek, mint az I Want It All, az A Kind Of Magic mind felcsendülnek majd szimfónikus kísérettel.

The Queen Rock and Symphonic Show is a taste-to-blood rock music event, with a symphony orchestra, a complete rock formation for the intensity, and world-class singers for the WEST END musical. Tracks like I Want It All, A Kind Of Magic are played as real rock songs, accompanied by 60 musicians from the Danubia Orchestra of Óbuda.

 

 


Igazából karácsony
Dec. 28.
Papp László Budapest Sportaréna

A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar a hagyományokhoz híven 2019-ben is egy fantasztikus karácsonyi koncert show-val búcsúztatja az évet. Díszbe öltözik az Aréna színpada, helyet adva a zene, a tánc és a képek szívet melengető triumvirátusának. Ahogyan azt már megszokhatta a publikum, ebben az évben is felcsendülnek a népszerű könnyűzenei alkotások csakúgy, mint a komolyzenei művek.

The Budafok Dohnányi Ernő Symphony Orchestra will celebrate end of the year with a fantastic Christmas concert show as a tradition. On 28 Dec the Papp László Budapest Sports Arena will be dressed for a day, hosting a heart-warming triumvirate of music, dance and pictures. As the audience has become accustomed to, popular pop music as well as classical music will be played this year.

 

 


50+ éves a Táncdalfesztivál
Jan. 11.
A38 hajó

A nézők kívánságai alapján állították össze a fellépők listáját: Zalatnay Sarolta, Késmárky Marika, Solymos Tóni, és Derzsi György, Poór Péter, Soltész Rezső, Dobos Attila, és az örökifjak mellett a fiatalok, Koós Réka, Csonka András, Vastag Tamás, Muri Enikő és Ambrus Rita. Az est házigazdái: Gálvölgyi János és Koltai Róbert. A korszak slágerei eredeti hangszerelésben szólalnak meg élőben, elvarázsolva minden korosztály képviselőit.

The list of performers was compiled according to the wishes of the audience: Sarolta Zalatnay, Marika Késmárky, legendary leader of the Express Orchestra, Tóni Solymos  and the young ones, like András Csonka or Enikő Muri. The evening will be hosted by János Gálvölgyi and Róbert Koltai. The hits of the era are played live in original instrumentation.

 

 


Kollár-Klemencz Kamarazenekar Lemezbemutató koncert
Jan. 19.
MOM Kulturális Központ

Decemberben jelenik meg Ég az erdő címmel Kollár-Klemencz László Kamarazenekarának új albuma.Személyes hangvételű, mély érzelmekkel telített, balladisztikus dalokkal a természetből, az erdő közepén  élő alkotóról és vonós zenekaráról. A lemezbemutató koncerten meglepetésvendégek is közreműködnek: Kálna Natália, Lackfi János, Ifj. Csoóri Sándor és a Várkonyi Csibészek.

In December, the new album of László Kollár-Klemencz Chamber Orchestra is released. A personal touch, full of deep emotion, balladistic songs from nature composed and performed by the artist of the middle of the woods and his orchestra. The new album will be live presented first time on Jan 19. Surprise guests: Natália Kálna, János Lackfi János, Sándor Csoóri and the Várkonyi Csibészek.

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

50 éves a Táncdalfesztivál

InfoPont

A természet kincseiből válogathat a Lelkes Ásványbörzén a MOM Sportban október 8-9-ig

Glück Viktória

Az A38 Hajó bemutatja: The Glitch Mob

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben