InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

A természet kincseiből válogathat a Lelkes Ásványbörzén a MOM Sportban október 8-9-ig

Az év egyik legnagyobb ásványos rendezvényén a természet csodálatos alkotásai kerülnek újra reflektorfénybe.

2022.10.08-09. között a MOM Sportban (Budapest, XII., Csörsz u. 14-16.) 2000 m2-en közel 100 kiállító várja az érdeklődőket. Többségük nyers vagy feldolgozott ásványokat, csillogó drágaköveket és belőlük készült ékszereket kínál. A fosszíliák és a meteoritok is nagy érdeklődésre tarthatnak számot. A rendezvény remek alkalmat kínál arra, hogy a gyűjteményét bővítse, és ajándékot vásároljon önmagának vagy szeretteinek.

Bemutatkoznak a 2023-as év ásványa és ősmaradványa szavazás jelöltjei:

Ásvány- és fotókiállítás keretében ismerkedhet meg a 3-3 jelölttel, és a rendezvény helyszínén szavazhat az Önnek leginkább tetsző ásványra és ősmaradványra. A legtöbb voksot kapott ásvány lesz jövőre a szakmai rendezvények középpontjában.

Kiváló családi program a hétvégére:

Az Ásványbörze szervezői nagy hangsúlyt fektetnek a szakmai- és gyerekprogramokra, amelyek tartalmas időtöltést és tanulási lehetőséget kínálnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A felnőttek a tudományos élet jeles képviselői által tartott geológiai és ásványtani előadásokon vehetnek részt, valamint 3D vetítés keretében tehetnek virtuális sétát a világ leghíresebb barlangjaiban. A gazdag ismeretterjesztő programot a világító ásványok interaktív bemutatója teszi még vonzóbbá.

A rendezvényen kerül sor két könyvbemutatóra: Rudabánya ásványai (fotókkal és leírásokkal), valamint Rezsabek Nándor Fél évszázados kalandozások c. kötete.

A gyerekeket többek között a Földtudományos játszóház várja, ahol geológiai és az ásványtani ismereteket szerezhetnek játékos, interaktív foglalkozások keretében. Emellett a kreatív játszóházban a kézügyességüket, míg az aranymosóban a szerencséjüket tehetik próbára.

Népszerű program a kígyó simogató is, ahol főként kisebb termetű hüllőket ismerhetik meg, és a vállalkozószelleműek együtt is fotózkodhatnak velük.

Az ásványbörze látogatók számára ezúttal is lesz ingyenes drágakőmeghatározás, ezért érdemes a rendezvényre magával vinnie azt a szóló vagy ékszerbe foglalt drágakövet, amelynek nevét nem ismeri vagy eredetiségében bizonytalan.

A rendezvény részét képezi – az ásvány- és ékszervásár mellett – az egészségsziget, ahol az egészséges életmódhoz és az ezotériához kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat talál. Ezzel a témával néhány előadás is foglalkozik pl. Maharishi Bhramananda szeretetmeditációja vasárnap délután.

Nyitva tartás: szombaton 10-től 19 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig

Jegyek elővételben: https://asvanyborze.jegyx1.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Ásványok, igazi társaink a hűvös napokon…

InfoPont

KoncertNEKED!

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben