InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

Kispesti Városünnep 2024: Együtt lenni jó!

Kispest, a XIX. kerület újra készen áll arra, hogy ünnepeljen és összegyűljön a közösség a város egyik legnagyobb eseményén, a Kispesti Városünnepen.

Kispesti városünnep

Az immár hagyománnyá vált ünnep az idén sem hagyja cserben a helyiek és a kerületbe látogatókat, és ismét a gyönyörű Templom tér ad otthont az eseménynek. Az idei év szlogenje nem más, mint az „Együtt lenni jó!”, ami tökéletesen tükrözi a rendezvény célját és hangulatát.

Június 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap a Kispesti Városünnep egy olyan hétvégét kínál, amely tele van remek hangulatú családi programokkal és szórakozási lehetőségekkel. Az esemény során a Templom tér és az Ady Endre út is megtelik élettel. Mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb programot.

A városünnep színpadán olyan sztárfellépők lépnek fel, akik garantáltan emlékezetessé teszik az eseményt. Zenészek, táncosok és előadók egész hada készül arra, hogy szórakoztassa a közönséget, és emelje az ünnep hangulatát.

Az esemény alatt gondoskodnak arról, hogy senki se maradjon éhes vagy szomjas. A kulturált vendéglátás részeként éttermek és büfék kínálják finomságaikat, hogy a látogatók minden igényüket kielégíthessék. Legyen szó egy gyors harapnivalóról, vagy egy kiadós étkezésről, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ételt és italt.

A Kispesti Városünnep mindig is kiemelkedő esemény volt a kerület életében, és 2024-ben sem lesz ez másként. Az „Együtt lenni jó!” szellemében a helyiek és az ide látogatók együtt élvezhetik a programokat és ünnepelhetik a közösségüket.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben