InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontUtazó

Kiemelt figyelemmel várja vendégeit a Dráva Hotel Thermal Resort****

A harkányi Dráva Hotel ebben a hónapban újította meg a Hotelstars szerinti minősítését, így ismét, teljes bizonyossággal állíthatjuk, az egyik legjobb úti cél az országban. Ennek kapcsán kérdeztük Puch Eszter-t, a Dráva Hotel Thermal Resort**** ügyvezetőjét. a Dráva Hotel Thermal Resort****

Miben tűnik ki a Dráva Hotel a hasonló, 4 csillagos vidéki wellness hotelek sorából?

Elsősorban, hogy kiemelten kezeljük a gasztronómiai élményeket. Ennek megfelelően a svédasztalos reggeli és vacsora kínálat, az A’la carte ételek kínálata, és kivitelezése kiemelkedő nálunk. Büszkék vagyunk arra, hogy a vendégeink jelentős része az éttermi szolgáltatásokat emeli ki az utólagos megkérdezések során, és ez mind az egyéni, mind a csoportos, üzleti utazó vendégeink egybehangzó véleménye.

A Dráva Hotel chefje kiemelt figyelmet fordít az alapanyag beszerzés közben a környékbeli élelmiszer felhasználására. Kevesen tudják, de Harkány környékén van az egyik legnagyobb görögdinnye termő terület, illetve az országban elsőként ezen a környéken érik a cukorborsó.

A zöldség és gyümölcs beszerzés mellett a savanyított termékek, a hústermékek beszerzése is 35 km-en belül történik. Készek vagyunk bármilyen étel intolleranciának, és diétának megfelelő ételt kínálni, előzetes egyeztetést követően.

Persze, a vendégek nem csak az ételek miatt utaznak a hozzánk. A harkányi gyógyvíz, Villány és Pécs közelsége, a 7,5 hektáron található szálláskomplexum, és a Dráva Hotel szolgáltatásai mind-mind csábító célponttá teszik a Harkány központjában található wellness hotelt.

Milyen fejlesztésekkel találkozhatnak a visszatérő vendégek?

A Dráva Hotel családbarát minősítéssel is rendelkezik, így kiemelten fontos számunka a gyerekek és családok szórakozási lehetőségei. A családi apartmanokat légkondícionálóval szereltük fel, amely a meleg időben hűvöset, az őszi átmeneti időben meleget képes szolgáltatni a vendégeknek. Az idei nyáron a kültéri tevékenységek körét is bővítettük egy Teqball asztal vásárlásával, illetve folyamatban van egy új játszótér építése.

Pár hete készült el egy „felfedező bőrönd” játék, amelyet a 3-10 éves korosztály számára fejlesztettünk ki, és amely során kalandos stílusban fedezhetik fel a gyerekek a hotel területét, szolgáltatásait, a környéket övező legendát. Reméljük, tetszeni fog a vendégeinknek!

Egy éve adtuk át a Retro Bowling Bárt, amely a területen, de teljesen külön épületben található, így megfelelő helyszín egy céges csapatépítéshez, egy zártkörű születésnap ünnepléshez, legénybúcsúhoz, vagy egy romantikus – szórakoztató este eltöltéséhez.

Kialakítottunk egy állandó, rózsa szaunát a wellness részleg szauna világában. Folyamatosan fejlesztjük
a fittness gépeket, jelenleg kardio gépek érhetőek el, közvetlenül a wellness részleg mellett.

A Dráva Hotel kutyabarát szálláshely, de a standard kínálat mellett még számtalan ötletünk van, amit szeretnénk még év vége előtt megvalósítani a kutyával érkező vendégeink kényelme érdekében.

Mit üzenne azoknak a vendégeknek, akik most terveznek egy hétvégét eltölteni kedvenc wellness hotelükben?

Egy kellemes őszi – téli időpontban is felejthetetlen élményt nyújt a harkányi Dráva Hotel. Látogassanak el hozzánk, ismerkedjenek meg a villányi borászatokkal, a harkányi gyógyfürdővel, nézzék meg a Pécsi Adventet, és csobbanjanak a wellness részlegünkben. Szeretettel várjuk Önöket!


Dráva Hotel Thermal Resort
• 7815 Harkány, Bartók Béla u. 1.
• +36 72 580 980 vagy +36 30 586 47 40
• reservation@dravahotel.hu
• facebook.com/dravahotel.harkany
• dravahotel.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben