InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Kezdd az új évet pénzügyi nézőpontváltással; nyiss számlát közösségi bankban!

Minden nap rengeteg fogyasztói döntést hozunk meg, jobbára pillanatok alatt, és még a jelenlegi nehezített pályán is sok esetben az ár mellett számos más szempontot is figyelembe vehetünk. Amikor a boltban állva egy terméket behelyezel a kosaradba, -tudat alatt, vagy egészen tudatosan- egyben arról is döntést hozol, hogy melyik beszállító fennmaradását támogatod vásárlásoddal:

helyi, magyar tulajdonú vállalkozásokat, vagy fair trade termékeket részesítesz előnyben, esetleg olyan céget, amelynek küldetésével, filozófiájával egyet értesz. Miért ne tennéd ugyanezt akkor, amikor afelől döntesz, hogy melyik pénzintézetnél vezeted a számládat, vagy tartod a megtakarításaidat? Különösen most, az egyéni szinten meghozott felelős és tudatos döntéseink összeadódva komoly hatással lehetnek környezetünkre és a társadalomra, amelyben élünk.

Bankválasztás- értékalapon

A 100%-ig magyar tulajdonban lévő MagNet Bank Zrt. az elmúlt több, mint 27 évben sikeresen működött a hazai piacon, közösségi termékei, és különleges ügyféljogai lassan három évtizede szolgálják a pénzügyi tudatosságra törekvők körét. A magyar bankrendszerben úttörő módon – a fenntarthatóság elveire alapozva – közösségi pénzintézetként működik azzal a meggyőződéssel, hogy a stabil és ügyfélközpontú működés, a közösségi banki szemlélet fontos alapértékeivel kiegészülve, fontos lépés a környezettudatosabb, egészségesebb világ kialakítása felé vezető úton.

Számlanyitással a zöld jövőért!

A számlanyitásoddal nem csak közös jövőnket, hanem a közlekedésedet is zöldítheted-már ma! 2023 január 1- június 30 között minden 100. új MagNet ügyfél elektromos rollert, minden 1000. pedig elektromos kerékpárt nyer. Érdemes indulni a zöld nyereményekért, mindehhez a számlanyitás pedig egyszerűen, VideoBankon kezdeményezhető.

www.magnetbank.hu/nyissesnyerj

Az év minden napján kifejthetjük személyes hatásunkat!

Hiszünk a közösség erejében, ezért különleges jogokkal ruházzuk fel ügyfeleinket: a MagNet Mastercard bankkártyái egyben Segítő Bankkártyák is, amellyel az ügyfelek kártyás vásárlásaik után -a bank pénzén,- egy számukra szimpatikus társadalmi szervezet munkáját segíthetik.

Emellett minden évben lemondunk éves nyereségünk 10%-ról és ügyfeleink tudomására hozzuk, hogy milyen mértékben járultak hozzá egyenként ehhez a profithoz. A bank ügyfelei ezzel egyidőben szavazhatnak arról, hogy a rájuk eső nyereség 10%-val milyen fontos, világjobbító cél megvalósulását támogatják a bank profitjából. Ha Te is a MagNet ügyfelévé válsz, számos különleges ügyféljog birtokába juthatsz, és ha hozzájárultál a bank profitjához, akkor egy általad választott civil szervezetet támogathatsz- úgy, hogy ez neked egyetlen forintodba sem kerül!

A MagNet legtöbb lakossági számlacsomagjához Becsületkasszás számlavezetés jár, aminek értelmében az ügyfelek anyagi lehetőségeiket figyelembe véve maguk dönthetnek arról, hogy mekkora számlavezetési díjat szeretnének fizetni 0-1000 forint között.

Számlanyitásoddal most még többet segíthetsz!

A MagNet számos faültetési eseményt szervezett fennállása óta, 2019 őszétől azonban átfogó faültetési programba kezdett: a bank azon vállalása, hogy minden eddigi és jövőben csatlakozó ügyfele nevében egy facsemetét ültet az Erdőmentők Alapítvány szakértő közreműködésével; az elmúlt 3,5 év során immáron 50 ezer fa elültetését tette lehetővé. A program 2023-ban is folytatódik: számlanyitásonként egy tölgy csemete lel otthonra az Ócsai Tájvédelmi körzetben, és az Esztergomot övező erdőségekben.

Légy ügyfelünk, és gyarapítsuk együttes erővel Magyarország erdőségeit!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Több mint 100 millió forintra pályázhatnak civilek a MagNet Banknál

Glück Viktória

Vedd észre a pluszt: indul a MagNet Bank segítő bankkártya kampánya

Glück Viktória

Mind a 40 ezer ügyfele nevében ültet egy fát a MagNet Bank

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben