InfoPont Ajánló Magazin
Kult

Két bemutatóval várjuk a nyarat!

A Spirit Színház aktuális évadjában egymást követik a bemutatók. Nem véletlen ez, hiszen az a célunk, hogy minél több olyan előadást hozzunk el Magyarországra, amivel a nézők eddig még nem találkozhattak. Májusban, a nyár küszöbén is két bemutatóval készülünk vendégeinknek. Május 16-án mutatjuk be Misima Jukio japán drámaíró történetét, melyben öt nő tárja fel a híres Sáde márki életét. Ezek a nők valamennyien szenvedélyesen harcolnak ellene, vagy mellette.
Van, aki a börtönben raboskodó márki elveit hirdeti, erkölcsi és ezzel együtt társadalmi lázadását dicsőíti. Mások épp megvetik Őt ugyanezért. Gyűlölet és vonzalom, szenvedély és ráció csapnak össze ebben a szalonban, miközben kint átsüvít az országon a forradalom.
Május végéhez közeledve, 24-én mutatjuk be Michele Riml Szexpedíció című vígjátékát, amelyben arra keressük a választ, mi történik, ha az amúgy jól működő párkapcsolatból eltűnik a szexualitás. A női lapok tanúsága szerint nem kevés házaspár küzd ezzel a problémával.
•Válás?
•Szerető?
•Párterápia?
•Vagy csak egy hétvége kettesben egy szállodai szobában?

Hegyi Barbara és Seress Zoltán játéka Bányai Gábor rendezésében talán választ ad a kérdésekre.

Cím: II Ker. Árpád Fejedelem útja 3-4.
facebook.com/spirit.theatre  
instagram: spirit_szinhaz

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Elsöprő siker az Oliver!

Glück Viktória

Októberi bemutatók a Spirit Színházban

InfoPont

Ön miben hasonlít egy amerikaira? – Átfogó kutatás készült a két ország politikai gondolkodásáról

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben