InfoPont Ajánló Magazin
InfoPont

Kerti Party a teraszon

Fióka

Bár újra megérkezett az ősz, aggodalomra semmi ok! A Fiókában ez az időszak is pezsgő és pörgős lesz. A télikertben a kandalló ontja a meleget, hogy egy kellemes pohár bor mellett élvezhessétek egymás társaságát. A visszatérő borkóstolók és új szezonális ételek pedig izgalmat csempésznek majd a mindennapokba. Gyertek!

Although autumn has arrived, no need to worry! This period will also be sparkling in Fióka. Nothing beats a fireplace in the wintergarden and with a glass of wine in hand you can enjoy each other’s company. The all-star wine-tastings and delicious seasonal meals will make the manic weekdays exciting!

1122 Budapest, Városmajor utca 75.
Telefonszám: +36 1 426 5555
www.fiokaetterem.hu

 

 


A KERT Bisztró

A KERT Bisztro a Thököly úton egy modern, visszafogott menő beltér egy barátságos belső kerttel, ami a hideg idő beköszöntével fűtött terasszá alakul át. A szezonálisan változó fogások különlegessé teszik a kínálatot, amiben fontos szerepet töltenek be a friss alapanyagok. A bisztró kifejezetten gyerekbarát.

KERT Bisztro on Thököly road is a modern, subtle, and warm bistrot with a cozy inner garden that morphs into a heated terrace when the weather gets awfully cold. Meals are always prepared from free range ingredients and the menu is always changing in regard of the current season. The bistrot is child friendly.sequian dundebis quiae.

1146 Budapest, Thököly út 57./b
Telefonszám: +36 30 292 5714
www.akertbisztro.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

BULINeked – Feel the rythm of November

Zalai Mariann

Így hozd ki ősszel is a legtöbbet a teraszodból

Glück Viktória

Budapest Terraces

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben