InfoPont Ajánló Magazin
AjánlóKikapcsoló

Karácsonyi dupla nyeremény! Vegyél részt a Magyar Marketing Fesztiválon és pihenj a Balaton partján!

Ne hagyja ki Magyarország legnagyobb KKV-marketingtrendekkel foglalkozó üzleti fesztiválját, a Magyar Marketing Fesztivált 2024. január 25-én. Top-kategóriás előadók, trendek, szakkiállítás és kapcsolatépítési lehetőségek várják, hogy segítsenek építeni cégedet és szerezni ügyfeleket 2024-ben.

A SióCamping Siófokon, mindössze 100 méterre a Balatontól található, ideális választás pihenésre. A kemping kényelmi szolgáltatásokkal, gyermekjátszótérrel és barátságos személyzettel várja vendégeit. Kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez, Siófok központjához közel.

Játssz velünk és nyerd meg a SióCamping 2 fő részére szóló, 3 éjszakás szállásutalványát és a páros belépőt a Marketing Fesztiválra!

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Egyszerű! Látogasd meg a Facebook-oldalunkat (www.facebook.com/infopontmagazin) és válaszolj a kérdéseinkre kommentben. (További segítségért keresd fel a www.marketingfesztival.hu, siocamping.hu és a SióCamping Facebook-oldalát!)

Most válaszolj az alábbi kérdésekre:

  1. Mikor és hol lesz a Magyar Marketing Fesztivál 2024.?
  2. Kattints a linkre és tedd kommentbe a képernyőfotót arról az előadóról, akit a legszívesebben megnéznél a XI. Marketing Fesztiválon! (Segítség itt: www.marketingfesztival.hu )
  3. Hívd játékba barátaidat is, jelölj 2 személyt, akik szívesen részt vennének a játékban!

Természetesen, ne felejtsd el kedvelni az InfoPont Magazin, a Magyar Marketing Fesztivál és a SióCamping Facebook oldalát!

Ha segítenél a játék népszerűsítésében, oszd meg ismerőseiddel!

Időszak: A játék 2023. december 7-től 2023. december 12., 19 óráig tart.
Sorsolás: 2023. december 12., 20 óra.
Nyeremény: Marketing Fesztivál páros belépő és egy SióCamping szállásutalvány
Beváltható: Szállásutalvány beváltható: 2024.szeptember 30.

A nyertesnek a sorsolást követő 72 órán belül kell jelentkeznie a Facebook üzenetek segítségével.

Sok szerencsét mindenkinek a játékhoz!
InfoPont Magazin

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben