InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Jó estét nyár, jó estét szerelem – premier előtti sajtótájékoztató a Magyar Színházban 

Igazi retró hangulatban mutatta be a Pesti Magyar Színház legújabb előadásának izgalmas részleteit.

Nagy Viktor, a színház igazgatója kiemelte, színházuk zenés színház, de prózai szempontból is ütőképes, mivel tiszteli a valódi színházi értékeket.

A jó estét nyár, jó estét szerelem előadásból ez valóban sugárzik a nézők felé.

A 60-as évek jelmezei, a darab különleges miliője mellett érdekes színfolt, hogy a színészek nem csupán énekelnek, hanem zenélnek is a Sinkovits Imre terem színpadán.

A rendező Nagybaczoni Nagy Kati és a társulat tagjai érzékelhetően egymásra találtak, a rendező és a színészek közös munkája olyan együttműködést hozott létre, melyből a nézőtéren is érezhető, hogy az aktuális mondanivaló mellett, minden mozgásnak, mozdulatnak tudatos jelentősége van.

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi klasszikussá vált, ami nem is csoda: egyszerre elgondolkodtató, kritikus látlelet a társadalmi álszentségről s az emberi hiszékenységről, ugyanakkor szórakoztató, szellemes, fordulatos, slágerekben gazdag zenés mű is. A Magyar Színház színpadán most bravúros szereposztásban látható!    Bár az évad teljes műsora csak májusban derül ki, ez a darab már most elnyerte tetszésünket!

Vincze Dániel / InfoPont Magazin

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben